Gaziantep’in Başkanı Fatma Şahin’den Babalar Günü Paylaşımı: Gözyaşlarına Boğdu!
Şahin, babasının kendisine bıraktığı mirası ve yaşadığı zorlukları samimi sözlerle anlatarak, sevenlerini gözyaşlarına boğdu.
Sosyal medya hesabından, babasının görüntüsünü Songül Güner’in “Dağları mı Yazdın” şarkısıyla birlikte paylaşan Şahin, babasının küçük bir saatçi dükkanında gece gündüz çalışarak kendisi ve kardeşlerini büyüttüğünü, okutup hayata hazırladığını anlattı. “Geçirdiği 10 ağır ameliyata, yaşadığı tüm zorluklara rağmen arkamızda dağ gibi durdu” diyen Şahin, maddi imkânları kısıtlı olmasına rağmen babasının sevgisi, emeği ve inancının sonsuz olduğunu vurguladı.
Şahin paylaşımında, “Bugün attığım her adımda, verdiğim her kararda hâlâ kendi kendime şunu sorarım: ‘Babam olsa ne derdi, ne yapardı?’ Bize adaleti, doğruluğu ve vicdanı miras bıraktı. Çok özlüyoruz… Rabbim ondan razı olsun. Mekânı cennet, makamı ali olsun.” ifadelerini kullandı.
Gaziantep halkı ve takipçileri, Başkan Şahin’in bu duygusal anlarına büyük ilgi gösterirken, paylaşım kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Şahin’in içtenliği, şehrin sevilen liderine olan bağlılığı bir kez daha ortaya koydu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.