Gaziantep’te Sevenlerini Yasa Boğan Veda: Yüksel Akdoğan Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep’te Sevenlerini Yasa Boğan Veda: Yüksel Akdoğan Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı
​​​​​​​Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan’ın eşi, Şehitkamil Esnaf ve Kefaletler Birliği Başkanı Kerim Akdoğan’ın annesi Yüksel Akdoğan, uzun süredir süren hastalığının ardından hayatını kaybetti.

Cenaze törenine iş ve siyaset dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı.

Gaziantep’te uzun zamandır tedavi gören Yüksel Akdoğan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Cenazesi, ailesi, sevenleri ve Gaziantep’in önemli isimlerinin katıldığı duygusal bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan’ın eşi ve Şehitkamil İlçesi Esnaf ve Kefaletler Birliği Başkanı, aynı zamanda Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Kerim Akdoğan’ın annesi olan Yüksel Akdoğan için ikindi namazına müteakip Asri Mezarlık’ta düzenlenen cenaze töreninde, sevenleri ve kent protokolü hazır bulundu.

Törende duygu dolu anlar yaşanırken, Akdoğan ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti. İş dünyası ve siyaset camiasından gelen yüzlerce kişi, merhume için dua etti.

Ünal Akdoğan, “Eşim Yüksel Hanım’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Uzun süredir süren tedavi sürecinde yanında olmaya çalıştık. Gaziantep ailesi ve dostlarının desteği bizlere güç verdi,” dedi.

Gaziantep Ailesi Yüksel Akdoğan’ı Unutmayacak

Yüksel Akdoğan’ın cenazesi, Asri Mezarlık’taki aile kabristanına defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı. Gaziantep kamuoyu, sevilen bir şahsiyeti kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabır diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.