Gaziantep'te Su Kesintisi Uyarısı: 4 Mahalle ve Cezaevi Etkilenecek

Gaziantep'te Su Kesintisi Uyarısı: 4 Mahalle ve Cezaevi Etkilenecek
Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), şehir genelinde belirli bölgeleri kapsayan planlı su kesintisi yapılacağını duyurdu.

6 Mayıs Salı gecesi başlayacak kesintinin, 7 Mayıs Çarşamba sabahına kadar süreceği ve toplam 4 mahalle ile L Tipi Cezaevi’ni etkileyeceği bildirildi.

GASKİ'den Resmi Açıklama: Yenileme Çalışmaları Nedeniyle Kesinti

GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, kesinti içme suyu hattında yapılacak bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için su kullanımını bu saatlere göre planlamaları istendi.

Su Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler

Kesinti 6 Mayıs Salı günü saat 23.00’te başlayacak ve 7 Mayıs Çarşamba günü 07.00’ye kadar sürecek. Bu süreçte su verilemeyecek bölgeler şunlar:

  • Alparslan Mahallesi

  • Beykent Mahallesi

  • Gaziler Mahallesi

  • Göktürk Mahallesi

  • L Tipi Cezaevi (Yavuzeli)

GASKİ yetkilileri, çalışmaların belirtilen saatler içerisinde tamamlanacağını ve suyun tekrar düzenli şekilde verileceğini kaydetti.

Vatandaşlara Uyarı

Yetkililer, su kesintisinden olumsuz etkilenmemek adına önlem alınması gerektiğini belirterek, özellikle su deposu bulunmayan binalarda yaşayan vatandaşların önceden su stoğu yapmalarını önerdi.

GASKİ, güncel altyapı çalışmaları ve duyurular için vatandaşların resmi web sitesi ile sosyal medya hesaplarını takip etmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.