Gaziantep Protokolü, 10. Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ödül Törenine Katıldı!

Gaziantep Protokolü, 10. Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ödül Törenine Katıldı!
​​​​​​​Türkiye 10. Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması ödül töreni, Gaziantep’te büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Yarışmanın en prestijli ödüllerinin sahiplerine takdim edildiği törene, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve birçok önemli protokol üyesi katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ödülleri Takdim Etti

Törenin en dikkat çeken anı, dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edilmesiydi. İstanbul’dan Adem Bilgetay, “Birinciler Birincisi” unvanını kazanarak birinciliği elde etti ve ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Törende

Törene katılan diğer önemli isimler arasında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da yer aldı. Diyanet İşleri Başkanı, yarışma boyunca sergilenen tilavetlerin dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattığını belirtti.

Gaziantep Protokolü Ödül Törenine Büyük İlgi Gösterdi

Gaziantep’teki protokol, bu prestijli etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Yarışmada dereceye giren katılımcıların, Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekilde okuma konusundaki becerileri büyük takdir topladı.

Bu özel ödül töreni, Gaziantep’in kültürel zenginliklerini ve dini değerlerini bir araya getiren önemli bir etkinlik oldu. Törenin ardından Gaziantep’in bu tür etkinliklerdeki rolü bir kez daha vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.