Gaziantep'te Yarın Ortalık Karışık! TOPLU ULAŞIM KULLANIN UYARISI!

7 Aralık Cumartesi günü Gaziantep, Türkiye’nin en önemli iki ismini ev sahipliği yapacak. Havalimanı ve şehir merkezindeki birçok ana arterde trafiğin yoğun olması bekleniyor.
Gaziantep'te Yarın Ortalık Karışık! TOPLU ULAŞIM KULLANIN UYARISI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’te yapılacak olan 8. İl Kongresine katılmak üzere Gaziantep’e gelişi için güzergahlarda yoğun bir çalışma yapılıyor. Havalimanı ile Karataş bölgesi, Yeşil Vadi bölgesi ve Organize Sanayi bölgesi ile şehrin birçok noktasında trafik akışı için düzenlemeler yapıldığı görüldü. Karataş bölgesi ve kent merkezine inen birçok yolda 7 Aralık Cumartesi günü özellikle ana arterlerde usulsüz park yapılmaması için uyarıda bulunuldu.

Öte yandan 7 Aralık günü CHP Genel Başkanı ana muhalefet partisi lideri Özgür Özel’de bir dizi ziyaret için Gaziantep Havalimanı’nda karşılanacak. Kilis iline geçecek olan CHP Genel Başkanı Özgün Özel’i karşılamak için havalimanına gidecek olan binlerce vatandaş ve araç için yollarda ekstra trafik önlemleri alındığı öğrenildi. Cumartesi günü için Gaziantep’te bazı bölgelere gitmek isteyenlerin trafik yoğunluğuna neden olmamak için toplu taşımayı kullanmaları öneriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.