Gaziantep'e Kurban Bayramı Müjdesi! Ücretsiz Olacak!

Gaziantep'e Kurban Bayramı Müjdesi! Ücretsiz Olacak!
Kurban Bayramı’nda Gaziantep’te toplu taşıma ücretsiz olacak. Şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve bayram coşkusunu artırmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu düzenleme ile ilgili detaylar…

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca vatandaşların şehir içi ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz hale getirdi. Bu uygulama, bayram ziyaretlerini kolaylaştırmak ve vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşayabilmesi için yapıldı.

UYGULAMA DETAYLARI

Ücretsiz Ulaşım Tarihleri: Kurban Bayramı süresince, yani 16 Haziran’dan 19 Haziran’a kadar toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek.

Kapsam: Belediye otobüsleri, tramvaylar ve diğer toplu taşıma araçları bu düzenleme kapsamında yer alacak.

Saatler: Toplu taşıma araçları, bayram süresince normal çalışma saatleri içinde ücretsiz olarak hizmet verecek.

VATANDAŞLARA SAĞLANAN KOLAYLIKLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bayram süresince yoğunluk yaşanmaması için ek seferler düzenleyeceklerini ve gerekli tüm önlemleri alacaklarını belirtti. Bu uygulama ile vatandaşların sevdiklerine daha rahat ulaşmaları ve bayramı huzur içinde geçirmeleri hedefleniyor.

BELEDİYE BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşayabilmemiz için vatandaşlarımıza ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunuyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak:gaziantepdogus.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum