GAZİANTEP'TE UYUŞTURUCU DEHŞETİ! Aileler Ne Yapacaklarını Şaşırdı?

GAZİANTEP'TE UYUŞTURUCU DEHŞETİ! Aileler Ne Yapacaklarını Şaşırdı?
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, açık kapı politikası nedeniyle Gaziantep’in uyuşturucu trafiğinin merkezi haline geldiğini söyledi. Milletvekili Meriç'in Gaziantep içinn verdiği örnekler korkuttu...

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, açık kapı politikası nedeniyle Gaziantep’in uyuşturucu trafiğinin merkezi haline geldiğini söyledi.

KÖKÜNÜN KURUTULMASI LAZIM

TBMM’de uyuşturu konusunda konuşan Melih Meriç önemli açıklamalarda bulundu. Meriç, “Ak Partinin açık kapı politikası nedeniyle Suriyelilerin kayıt altına alınmadan Gaziantep’te ülkemizde yaşamasına müsaade edildi. Gaziantep nedense uyuşturucu trafiğinin merkezi halindedir. Şu kadar ton uyuşturucu yakalandı, şu kadar torbacı yakalandı gibi haberler duyuyoruz. Maalesef bunun kökünün kurutulması lazım. Torbacıları yakalayıp baronları arkanda saklanan bir yapı varsa bu uyuşturucudan asla kurtulamayız” dedi.

BARONLARLA MÜCADELE

Uyuşturucunun ülkemizin ve Gaziantep’in kronik sorunu haline geldiğini belirten Meriç, “Özellikle son yıllarda kimyasal yöntemlerle üretilen metamfetamin gibi sentetik uyuşturucu kullanımında çok ciddi artış yaşanmaktadır. AKP iktidarına çağrı yapıyorum: Geleceğimiz tehdit altında! Yerelden genele, uyuşturucuyla mücadele etmek devletin başlıca görevidir. Uyuşturucuyla daha etkin mücadele, uyuşturucu baronlarına müdahale edin” dedi.

BAŞARISIZLIK VAR

Gaziantep’te uyuşturucu kullanımının tek rakamlı çocukların yaşına kadar düştüğünü söyleyen Meriç, “Öyle anneler görüyorum ki eşi eve gelmeden evine gelemiyor. Gece kendi çocuğundan korkuyor, yatak odasına kendini kilitleyen evladından saklanmak zorunda kalan aileler var. Bu sorunu hep beraber çözeceğiz. Bana ne oldu beni ilgilendirmez diye bakarsak hepimiz zarar görürüz. Uyuşturucu ile mücadelede başarısızlık var. Ne olduğunu hep beraber ortaya koyup çözümleriyle beraber ortak aklın etrafında buluşmazlsak tek bir akılla bu sorun çözülmez” diye konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.