Gaziantep'te KURBANTEP Protokolü İmzalandı

Gaziantep'te KURBANTEP Protokolü İmzalandı
Gaziantep'te bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen KURBANTEP projesi protokolü Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Türk Kızılay’ı Gaziantep Şubesi ile işbirliğinde imzalandı.

Gaziantep Valiliği (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) koordinasyonunda, Türk Kızılay’ı Gaziantep Şubesi iş birliğinde bu yıl altıncısı gerçekleştirilen KURBANTEP projesi protokolü imzalandı. Valilik Fuaye Salonu’ nda yapılan protokole, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Gaziantep Kızılay İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve Gaziantep Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ufuk İyikülah katıldı.

Vali Kemal Çeber, Valilik Fuaye Salonunda gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada; “Anlamlı ve güzel bir protokol için bir aradayız. Bu vesileyle Kızılay ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını bir araya getiriyoruz. Kurban bağışları anlamında yapabileceğimiz en güzel faaliyetlerden birini yapmaya çalışıyoruz. Bağışlar Valilik ve Kızılay aracılığı ile toplanıp Gaziantep Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfına bağlı aşevimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Ayrıca toplanan bağışları Filistinli Müslüman kardeşlerimize de ulaştırılmaya gayret edeceğiz. Bu anlamda kampanyaya tüm vatandaşlarımızı ilgi göstermeleri için davet ediyorum. Kurban bağışı hayır hasenat işidir. Bunun da çok güzel bir yol olduğunu bir kez daha hatırlatmış olayım. İnanıyorum ki herkes gönlünden, içinden geçtiği gibi kurbanlarını değerlendirecektir.” ifadelerine yer verdi.

Gaziantep Kızılay İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ise, “Bu protokol bizim için Gaziantep için çok kıymetli. Burada toplanacak yardımlar Kızılay eliyle ve sizlerin desteğiyle Filistinli kardeşlerimize ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize iletilecek. Aşevimiz ciddi manada deprem döneminde görev ifa etti. Aşevimiz, bağışlarla bir yıl boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olacaktır.” dedi. Gaziantep’te Valilik tarafından organize edilerek hayata geçirilen KURBANTEP projesi ile, vekâlet yoluyla kesilecek kurbanlar Türk Kızılay’ı iş birliğinde kavurmaya dönüştürülerek SYDV’ ler aracılığı ile Gaziantep’teki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yıl boyunca ulaştırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum