Umut Yılmaz’a tepkiler artıyor! Nizip Caddesi’nde çöpler toplanmıyor!

Umut Yılmaz’a tepkiler artıyor! Nizip Caddesi’nde çöpler toplanmıyor!
Taze Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’a tepkiler artıyor! Seçimden önce Emeklilere vaat ettiği sözleri yerine getiremeyen Umut Yılmaz, bu sefer çöp ve yangın sorunuyla karşı karşıya kaldı.

Gaziantep’in merkezine yakın bir konumda olan Şehitkamil ilçesinin Nizip Caddesi’nde yaşayanlar, çöp toplama hizmetlerinde yaşanan aksamalar nedeniyle zor günler geçiriyor.

Çakmak Mahallesi’ndeki bu sorun, çöplerin düzenli olarak toplanmaması sebebiyle çevre kirliliği ve yangın riskini artırıyor. Vatandaşlar, özellikle çöp yığınlarındaki artışla birlikte çıkan yangınlar sebebiyle endişe içinde.

Bu duruma tepki gösteren mahalle sakinleri, sorunlarına çözüm bulunması için sosyal medyada tepkilerini gösteriyor. Özellikle Taze Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’a yönelik eleştiriler giderek artarken, mahalleli belediyenin çözüm bulmasını ve daha etkin bir çöp toplama sistemi kurmasını talep ediyor.

Belediye yetkilileri ise konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapmazken, sosyal medyada yükselen sesler ve artan şikayetler belediyeyi harekete geçmeye zorluyor. Sorunun çözümüne yönelik adımların ne zaman atılacağı ise mahalle sakinleri tarafından merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.