Gaziantep'te FADILOĞLU'nun Personeline söz verdiği 650 Ev NEREDE? UMUT YILMAZ NE YAPsın?

Gaziantep'te FADILOĞLU'nun Personeline söz verdiği 650 Ev NEREDE? UMUT YILMAZ NE YAPsın?
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep Valisi Çeber’e ziyarette bulundu. Ziyarette Gaziantep Emniyet Müdürü Celal Özcan’ın da hazır bulunması akıllara Eski Başkan Fadıloğlu'nun işçiler için yaptırdığı ve sonra olmayan 650 evi akıllara getirdi

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan ve İçişleri Bakanlığı’na polislerin lojman olarak kullanabilmesi için devredileceği açıklanan 650 konut, 31 Mart seçimlerinin ardından krize neden olmuştu. Önceki dönem belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun 650 konutun İçişleri Bakanlığına devrine yönelik sözleşmeye imzayı atmaması nedeniyle, yeni Şehitkamil Belediyesi'nin yeni başkanı Umut Yılmaz’ın konutların emniyete verilmesine sıcak bakmadığı iddia edilmişti.

VALİ ÇEBER AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz hafta İl Jandarma Komutanlığında basın mensupları ile buluşan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, ‘’ Lojmanlar konusunda görüşmeler devam ediyor. bir olumsuzluk olmayacağını umut ediyorum. O lojmanlar alındığında, çünkü lojmanlar bizim vaadimiz. Gelen polisler kullandıracağız. Umut başkanın bize bir ulaştırdığı bir olumsuzluk olmadı. Durum değerlendiriliyor" açıklamasında bulunmuştu.

LOJMANLAR KONUŞULDU MU?

Gazete27 ‘nin sorularını yanıtlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Emniyet Personeline verilmesi beklenen lojmanlarla ilgili konunun gündeme geldiğini söyledi. Yılmaz, görüşmelerin devam ettiğini söyleyerek, ‘’Ortak bir noktaya varmaya çalışıyoruz’’ dedi.

Emniyete verilmesi beklenen lojmanlarla ilgili önümüzdeki süreçte çözüme kavuşturulması bekleniyor.

Kaynak:www.gaziantepdogus.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.