Antep Baklavası'nın DÜNYACA ÜNLÜ İSMİ BURHAN Çağdaş'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şeref belgesi!

Antep Baklavası'nın DÜNYACA ÜNLÜ İSMİ BURHAN Çağdaş'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şeref belgesi!
TOBB 80. Genel Kurulu sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni, Gaziantep Sanayi Odası'nın önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO TOBB Delegeleri Mustafa Topçuoğlu, Cevdet Akınal, Burhan Çağdaş, Cemil Turgay Direkçi, Metin Erturhan, TOBB Gaziantep KGK Başkanı Ayşen Ahi ve GSO Genel Sekreteri Yusuf İzzettin İymen törene katıldılar.

ekran-resmi-2024-05-15-23-09-34.png

Tören kapsamında, GSO TOBB Delegesi ve GSO Meclis Üyesi Burhan Çağdaş'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi. Bu belge, Çağdaş'ın sanayi ve iş dünyasına yaptığı değerli katkılardan dolayı verildi. Bu tür ödüller ve takdirler, iş dünyasında başarılı çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek için önemli bir rol oynar. Çağdaş'ın bu başarısı, Gaziantep Sanayi Odası ve Türkiye iş dünyasının gurur kaynağı olmuştur.

Kaynak:Hamza Aytop, Fevzi Tekin,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.