Gaziantep Tepki Çeken Görüntü! Köpekleri beslemek için caddeye kilolarca kemik atan kadına öfke yağdı.

Gaziantep Tepki Çeken Görüntü! Köpekleri beslemek için caddeye kilolarca kemik atan kadına öfke yağdı.
Türkiye’de bir türlü önüne geçilemeyen sokak köpekleri sorunu Gaziantep’te de artarak devam ediyor. Sokak köpeklerinin saldırısı sonrası kimi ölüp, kimi de şiddetli yaralar alırken, hayvanseverlerin vurdumduymaz tavırları devam ediyor.

Gaziantep’te son yaşanan görüntüler, sokak hayvanları sorununun hem güvenlik hem de sağlık ve hijyen için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.


Gaziantepdogus.com'da yer alan habere göre; Sokak hayvanlarını beslemek için özel köpek aracı yaptıran ve kendini PATİLERİN NURU olarak adlandıran bir kadın, kasaplardan topladığı kilolarca çiğ et ve kemik ile sokak hayvanlarını besliyor.


Hayvansever kadının sokak köpeklerini beslemek için kilolarca çiğ et ve kemiği caddenin ortasına döküp gitmesi dikkat çekiyor. Bu durum hem çevre kirliliği yarattığı ve hastalığa neden olduğu için mahalle sakinlerinin, hem de sosyal medyada görüntüleri izleyen vatandaşların tepkisini çekiyor.


Vatandaşlar belediyenin bu duruma bir an önce çözüm bulması gerektiğini belirtirken, sosyal medyada görüntülere karşı yapılan bazı yorumlar şöyle:

Bu tip çevreyi kirleterek başıboş şekilde


Başıboş hayvan beslemek, Hangi mevzuata uygun, Hangisine aykırı?! Yapılması gereken bir şey yoksa Gaziantep’e geçmiş olsun. Kisthaditik vb hastalıklarla hayvan saldırıları tehlikesi daim olacaktır.

Bu nedir arkadaş ya. Olan pisliği sokak ortasına döküyor sonra da defolup gidiyor. Ordaki halk çoluk çocuk umrunda değil. Oranın halkı uyuyormu abi neden biride çıkıp sen napıyorsun demiyor ya…

Kaynak:gaziantepdogus.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.