1 Mayıs'ta Gaziantep'te Toplu Taşıma Bedava mı?

1 Mayıs'ta Gaziantep'te Toplu Taşıma Bedava mı?
Gaziantep'te sıcak havaların hissedilmeye başlaması ve 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın resmi tatil olmasıyla birlikte vatandaşlar, bu özel gün nedeniyle kentteki toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını sorgulamaya başladılar.

Gaziantep'te vatandaşlar, artan sıcaklık ve 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın gelmesiyle toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Mevsimsel değişim ve tatil gününün keyfini çıkarabilmek için insanlar çeşitli planlar yapıyor ve toplu taşıma seçeneklerini değerlendiriyor. 1 Mayıs günü şehir içerisinde seyahat etmek isteyen kişiler, bu konuda net bilgilere ulaşabilmeyi umuyorlar.

BÜYÜKŞEHİR TOPLU TAŞIMAYI ÜCRETSİZ YAPACAK MI?


Kentin sakinleri, yarının 1 Mayıs olmasından dolayı toplu taşıma araçlarının bedava olup olmayacağını yoğun bir şekilde tartışıyorlar. Gaziantep'te genelde dini bayramlarda toplu taşıma hizmeti ücretsiz verilmekte ve vatandaşların bu beklentisi bu kez de gündeme geldi. Ancak şehrin yönetim organı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için belirsizlik sürmekte. Halk, belediye yetkililerinden gelecek olan haberi beklemekte ve 1 Mayıs'ta programlarını buna göre şekillendirmeyi ummaktadır.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum