TÜVTÜRK'ten Randevu Çağrısı: Gecikme Lüksü Yok! TÜVTÜRK'ten Milyonlarca Araç Sahibine Önemli Muayene Duyurusu!

TÜVTÜRK'ten Randevu Çağrısı: Gecikme Lüksü Yok! TÜVTÜRK'ten Milyonlarca Araç Sahibine Önemli Muayene Duyurusu!
TÜVTÜRK trafik muayene sürecini tamamen yeniledi! Türkiye'de kayıtlı milyonlarca araç sahibinin dikkatine! Eğer aracınız 3 yaşında veya daha büyükse, yeni sistemle muayenenizi bir an önce yaptırmanız gerekiyor.

Aracı 3 yaşını geçmiş vatandaşlar için son dakika muayene hatırlatması yapıldı ve bu araç sahiplerinin hızla araç muayene için randevu almaları talep edildi.



Aracın yaşı 3'ü geçtiğinde muayenesiz trafiğe çıkılmasının yasak olduğunu belirtirken, yeni otomobil sahiplerine ilk 3 yıl boyunca muayene girmemesinin rahatlığı yaşanıyor. 2021 ve daha eski model araçların sahipleri, acilen TÜVTÜRK istasyonlarına yönlendiriliyor. Randevu alma sürecinde yaşanan yoğunluk nedeniyle sık sık mağduriyet yaşayan araç sahipleri için TÜVTÜRK yeni düzenlemeler yapıyor.



Geçmişte egzoz emisyon ölçüm işlemlerini kolaylaştırmak için adımlar atan TÜVTÜRK, şimdi de muayene randevu sürecini düzenleyerek araç sahiplerine yardımcı oluyor. Türkiye genelinde farklı şehirlerde mobil istasyonlar kurularak, randevu almak isteyen vatandaşların daha kısa sürede işlemlerini yerine getirmeleri hedefleniyor. İlk defa otomobil sahibi olan kişiler için 3 yıl muayene zorunluluğu bulunmuyor; ancak 3 yıl sonunda araç muayenesi gerekiyor. Bu sebeple, aracı 3 yaş ve üzeri olan sürücülerin zaman kaybetmeden TÜVTÜRK araç muayene randevusu alması büyük önem arz ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.