AK Parti’yi Üzen Vefat! Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül'den Taziye Mesajı

AK Parti’yi Üzen Vefat! Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül'den Taziye Mesajı
Siyaset ve eğitim alanlarında önemli hizmetlerde bulunan AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısının ölüm haberi AK Partiyi yasa boğdu.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan hayatını kaybetti. Siyaset ve eğitim alanlarında önemli hizmetlerde bulunan Karaaslan’ın ölüm haberi AK Partiyi yasa boğdu.

Karaaslan'ın yaklaşık 2 aydan beri geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Karaaslan'ın cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Hacılar Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

GÜL: BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Dava ve yol arkadaşımız, güzel kardeşimiz Osman Karaaslan'ın vefatını derin bir teessür içinde öğrendim. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Osman Karaaslan

OSMAN KARAASLAN KİMDİR?

Osman Karaaslan, Niğde Üniversitesi İşletme Bölümü Lisans, THK Üniversitesi İşletme Bölümü – Yüksek Lisans, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Doktora yapmıştır.

AKP, Ankara İl Gençlik Kolları Üyeliği, AKP Ankara İl Ana Kademe Yönetim kurulu Üyeliği, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Ankara/ELMADAĞ İlçe Koordinatörlüğü, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Ankara/MAMAK İlçe Koordinatörlüğü, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak Ankara/GÖLBAŞI İlçe Koordinatörlüğü, AKP Ankara/GÖLBAŞI 4. Ve 5. Dönemler İlçe Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve AKP Gölbaşı Belediyesi Gurup Başkan Vekili görevlerinde bulundu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.