Gaziantep'e Uçak Seferi Müjdesi!

Gaziantep'e Uçak Seferi Müjdesi!
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AK Parti Grup Başkan vekili Abdulhamit Gül, ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Türk Havayolları Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’a ziyarette bulundu.

Gaziantep’te hava ulaşımın yaşanan sıkıntıları çözümü için Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AK Parti Grup Başkan vekili Abdulhamit Gül, ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Türk Havayolları Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’a ziyarette bulundu. Ziyarette vatandaşların ve iş dünyasının talepleri gündeme taşındı. İletilen konular arasında İstanbul ve Ankara’dan Gaziantep’e yapılan seferlerin sayısının artırılması, kent turizmini geliştirecek bir takım planlar masaya yatırıldığı öğrenildi.

TALEPLERİ İLETTİK

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ‘’THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ı ve THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi Gaziantep Valimiz Kemal Çeber ve Milletvekilimiz Derya Bakbak ile ziyaret ettik. Gaziantep'imizin hava ulaşımına ilişkin talepleri ilettik. İlgi ve alakaları için teşekkür ediyorum’’ dedi.

HAVAYOLU ULAŞIMI MASADA

Ziyarette ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Derya Bakbak, ‘’ Grup Başkan Vekilimiz Abdulhamit Gül ve Valimiz Kemal Çeber ile THY Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Bolat'ı ziyaret ettik. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin de katılımlarıyla havayolu ulaşımı konusunda Gaziantep'in ihtiyaç ve taleplerini değerlendirdik.

Sayın Bolat'a babasının vefatı dolayısıyla başsağlığı dileklerimizi de ilettik’’ ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.