Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya Gidecekler Dikkat! KGM Duyurdu O Yollarda Çalışma Var

Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya Gidecekler Dikkat! KGM Duyurdu O Yollarda Çalışma Var
Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya gidecekler dikkat o yollarda çalışma var. Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ni yayınladı
1İzmir-Çeşme Otoyolunun Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı Kesimi 21-25.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme İstikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
2Gaziantep-Birecik Otoyolunun Gaziantep Doğu Kavşağı- Nizip Kavşağı Kesimi 10-11.km.leri arasında Gaziantep Doğu Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Şanlıurfa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28.km.leri arasında Kartal Altgeçidinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kartal altgeçidinin Eskişehir-Bursa istikametinde 3 şeritli yolun bir şeridi (çalışma durumuna göre 2 şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
4Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5Samsun-Ordu yolunun 12-13.km.leri arasında orta refüjde bakım-onarım çalışmaları nedeni ile ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6Trabzon Rize yolunun 5.km.sinde bulunan araç alt geçidinde (Adli Tıp Mevkii) yapılacak olan drenaj sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 11.02.2024 tarihinde 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
7Çanakkale-Çan yolunun 15-18.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8İzmit-Sakarya yolunun 4-5.km.leri arasında (Köseköy Tüneli Mevkii) yaya üst geçit demonte çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
9Elazığ-Malatya yolunun 26-27.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10Antalya-Manavgat yolunun muhtelif kesimlerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

KAR VE TİPİDEN KAPALI YOLLARI HARİTA ÜZERİNDE GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.