FOX TV Satıldı mı?

FOX TV Satıldı mı?
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve medya dünyasında büyük ilgi çeken bir gelişme yaşandı. FOX TV'nin Suudi Arabistan sermayesine satılma ihtimali gündeme geldi.

Ancak böyle bir durum gerçekleşirse şaşırmayacağını ifade etti. Fatih Altaylı, geçmişte Türkiye'deki yasaların yabancıların televizyon ve radyo sahibi olmalarını sınırlayan maddeler içerdiğini, ancak liberal ülkelerde bu tür bir yasanın olmasa da etik kuralların yine de göz önünde bulundurulması gerektiğini dile getirdi.


Yayıncılık dünyasını yakından ilgilendiren bu gelişmenin bir başka boyutu ise FOX TV'nin isim değişikliğine gitmesi oldu. Önceki haftalarda yeni tanıtım çekimi gerçekleştiren kanalın yeni adı da netleşti. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda FOX TV'nin artık "Now TV" olarak anılacağını belirtti. RTÜK'ün bu logo ve isim değişikliğini uygun bularak resmi onay verdiği bilgisi de paylaşıldı. Türk medya sektörünün yakından takip ettiği bu değişiklik, yayıncılık dünyasında nasıl etkiler yaratacak merak konusu. FOX TV'nin yeni yüzü ve ismi Now TV olarak izleyici karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.