Gaziantep ve Muhtar Adayları.. Gaziantep Kayaönü, Zeytinli Ve Hürriyet Mahallesine Sorunları Çözecek Muhtar Adayı Metin Pekbalcı

Gaziantep ve Muhtar Adayları.. Gaziantep Kayaönü, Zeytinli Ve Hürriyet Mahallesine Sorunları Çözecek Muhtar Adayı Metin Pekbalcı
Şehitkamil'e bağlı Kayaönü, Zeytinli Ve Hürriyet Mahallesi'nde sorunlar bitmiyor! Yerel seçimler yaklaşırken uzun süredir esnaflık yapan ve bu mahallerin sorunlarını adeta yaşayan Metin Pekbalcı muhtar adayı oldu! Vaatleri Bizden biri olduğunu gösterdi

Gaziantep'te yerel seçimler yaklaşırken Muhtar adaylarıda öne çıkmaya başladı. Gaziantep'in Şehitkamil İlçesine bağlı Kayaönü, Zeytinli Ve Hürriyet Mahallesine dikkat çeken adaylar arasında yer alan Metin Pekbalcı, hem sosyal manada hemde sosyal yardımlarda eşit dağıtıma dikkat çekerken, Kayaönü, Zeytinli Hürriyet Mahallesi'nde adeta çığ gibi büyüyen kaldırım işgallerini, sosyal yardım dağıtmı'nda eşitsizlikleri ve en önemlisi okul önlerinde ne sattıkları belli olmayan el arabası satıcılarının denetlenmesi konusu dahil birçok sorun için seçilirse ne yapacağını anlattı.

Pekbalcı, Sokak aralarında vatandaşların, mevcut muhatara aylardır şikayet etmelerine rağmen asfalt yollara daha yeni yamalar yapılmasının bir anlamı olmadığını çünkü yapılan yamaların ilk yağmur ve kardan sonra daha derin çukurlara döneceğini belirten, Muhtar Adayı Pekbalcı: ' 3 yıldır sokaklar köstebek yuvasına döndü, yüzlerce vatandaş muhtarlığa şikayetlerde bulundu ve seçime az bir süre kala, tekrar aday olan mahalle muhtarı 3-5 gün önce ara sokaklardaki yolları değil, Şehitkamil Belediyesi'ne sonunda giderek çukurlara asfalt yaması yaptırdı ama ilk yağmurlar ve karlarda bunlarda boşa gitmiş olacak!' dedi.

ekran-resmi-2023-12-01-20-35-59.png

İŞTE MAHALLERİMİZİN SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİMİZ

Kayaönü Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde belediyemize ait hiçbir toplu taşıma aracı geçmemektedir belediyemize ait araçların yeniden mahallemizden geçmesi ve ulaşım sorununun ortadan kaldırımlası.

Kayaönü Mahallesi'nden üniversite hastanesine çocuk hastanesine ve kadın doğum hastanesine saatte bir geçen dolmuş seferlerinin daha sık geçmesini sağlamak..

Kayaönü Mahallesi Zeytinli Mahallesi ve Hürriyet Mahallemizin otobüs dudaklarının tamamına bekleme kabinleri yapılması..

Cadde ve sokakların sürekli temiz tutulması ve özellikle sokakların temizlik ekiplerince sık sık süpürülmesi ve takibinin yapılması..

Cadde ve sokaklarda başıboş gezen kedi ve köpeklerin özellikle kış aylarında rezil olmamaları için belediyemize ait müstakil alanlara barınak yapılması..

Mahallemizde daha önce hizmet veren yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere yemek tedariği yapan aş evlerinin yeniden hizmete geçirilmesi..

Kayaönü Mahallesi Zeytinli Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi esnaflarını sık sık ziyaret ederek varsa sorunlarını dinleyip en aza indirilmesi ve çözüme kavuşturulması..

Mahallemizde ilkokul ortaokul ve lise öğrencilerinden maddi durumu zayıf olan öğrencilerimizi tespit edip belediye ve yardım kuruluşlarından öğrencilerimize destek sağlanması..

Muhtarlık tarafından verilecek evrakları Kaymakamlığa veya başka bir kuruma yönlendirmek yerine vatandaşlara Evrakların muhtarlık tarafından verilmesinin sağlanması..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum