Haz Ak Parti’nin ŞİMŞEK’İ

AK Parti’den Şahinbey Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ak Parti il başkanı Murat Çetin'e adaylık başvurusunu teslim etti.

Geçtiğimiz hafta Şahinbey eski Belediye Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Gaziantep eski İl Başkan vekili Mehmet Haz’ın miting gibi kızının düğünü olmuştu. Düğüne iş dünyasının yanı sıra siyasette etkin isimler katılırken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’te katıldı. Ak Parti Şahinbey Belediye Başkan Aday adaylığı için başvuran Mehmet Haz Ak Parti İl Binasında büyük bir kalabalığa ilk önce hitap daha sonra da İl Başkanı Murat Çetin’e başvurusunu yaptı. Haz’a adeta Ak Parti’de büyük bir ilgi olurken, miting havasında geçti.

mehmet-haz5.jpg

Gaziantep'in sevilen iş insanlarından Şahinbey eski Belediye başkan yardımcısı Mehmet Haz siyasi arenada aktif rol almayı hedefleyerek, AK Parti’den Şahinbey Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

aaaa.jpg

AK Parti'nin kurulduğu günden beri teşkilatın her kademesinde aktif görev alarak siyasi kariyerine başlayan ve aynı zamanda başarılı bir mimar olan Mehmet Haz, AK Parti Gaziantep kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliğiyle siyaset kulvarında emin adımlarla tırmanmaya başladı. Gaziantep İl Teşkilat Başkanlığı görevi sırasında Parti teşkilatının ve vatandaşların gönlünde taht kurmayı kısa sürede başardı. Haz'ın teşkilatçılık çalışmaları parti genel merkez ve yerel yönetiminde dikkatinden kaçmadı ve o nedenle genel ve yerelde toplamda 8 defa yapılan seçimlerde de aktif rol verilerek seçim koordinasyon başkanlığı görevine getirildi.

mehmet-haz4.jpg

Siyaset ve yerel yöneticilik konularında kendisini her geçen gün yenileyerek, kariyerine vizyon katan Mehmet Haz'ı partisi bu kez de belediye meclis üyesi olarak aday gösterdi. Belediye meclis üyesi olarak Şahinbey belediyesi meclisine girmeyi başaran Haz 2004-2009 yılları arasında Belediye başkan yardımcılığı görevini yaptı.

mehmet-haz3.jpg

Resmi Başvuru Süreci tamam

Mehmet Haz AK Parti’den Şahinbey Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını dün akşam sosyal medya hesabından duyurdu. Resmi aday adaylığı başvurusunu yapmak için, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığına giden Haz’ı 3 Binin üzerinde seveni yalnız bırakmadı. Siyasi kariyerinde yeni bir sayfa açan Mimar Mehmet Haz atmış olduğu bu adım ile yerel politikada önemli bir yola çıkmış oldu.

mehmet-haz1.jpg

Aday adaylık sürecini açık yüreklilikle dile getiren Mehmet Haz "Bugüne kadar edindiğim bilgi ve tecrübeyle Şahinbey ilçemizi daha ileriye taşıyabilmek amacıyla aday adayı oldum" diyen Haz, yerel yönetimde fark yaratma hedefini vurguladı. İş ve sivil toplum alanında gösterdiği başarıları yerel yönetim alanına taşımak isteyen Haz, Şahinbey ilçesinin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Mehmet Haz seçim sürecinin demokratik ve sağlıklı bir atmosferde geçmesini temenni etti.

Haz "Şahinbey belediye başkan aday adayı olduğumu açıkladım. Rabim bu yolda bizleri utandırmasın. Ben saha ve sokak çalışmalarına bugün itibariyle başladım. Tüm dostlarım ve Şahinbeyli hemşerilerimizin duasını ve desteğini bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.