Gaziantep'te yalan belgeler havada uçuşuyor

Gaziantep'te yalan belgeler havada uçuşuyor
31 mart 2024 yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Ak Parti Genel Merkezi kaynak gösterilerek yalan belgeler havada uçuşuyor.

Belgenin kimin tarafından yayınlandığı belli olmazken, genellikle sahte isimlerle belge üretilirken, Ak Parti’nin Türkiye genelindeki adaylarla ilgili ortalığı toz duman haline getirdikleri dikkat çekti.

İŞTE YALAN 1: NE MELİH MERİÇ NE DE ERTUĞRIUL KAYA MİLLETVEKİLLİĞİNDEN VAZGEÇMEZ

Birileri tarafından yalan belge ile Gaziantep siyasetini karıştırmaya çalışan bazı kişilerin, yalan belgeleri bir bir ortaya çıkıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep milletvekili Melih Meriç ile CHP’den seçilip Deva Partisine geçen eski Ak Partili Ertuğrul Kaya’nın belediye başkanlıklarını kesin olarak düşünmediklerini, net olarak söylerken uydurulmuş belgelerle kamuoyunu karıştırdıkları ileri sürüldü.

whatsapp-image-2023-11-22-at-12-23-54.jpeg

YALAN 2: BÜYÜKERŞEN CHP’DEN ADAY OLMUYOR

Eskişehir’den 4 dönemden bu yana Cumhuriyet Halk Partisi’den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen, Yılmaz Büyükerşen bu dönem aday olmayacağını yerine CHP’li ilçe belediye başkanını kendi yerine bırakacağı öğrenildi.

YALAN 3: ŞAHİNBEY VE ŞEHİTKAMİL İLE İLGİLİ HENÜZ 3 DÖNEM KARARI YOK

Ak Parti Genel Merkezi’nin Şahinbey ve Şehitkamil ilçeleri ile ilgili 3 dönem kararını henüz vermezken, bilgi kirliliği yaşandığını mevcut belediye başkanları Mehmet Tahmazoğlu ve Rıdvan Fadıloğlu ile ilgili son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği açıklandı.

ak.jpg

Kaynak : Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum