Gaziantepli Hangi İş adamı Türkiye'nin SAYILI TV KANALLARINDAN BİRİNİ SATIN ALDI! İş Adamı'ndan Olay Medya'ya Açıklama

Gaziantepli Hangi İş adamı Türkiye'nin SAYILI  TV KANALLARINDAN BİRİNİ SATIN ALDI! İş Adamı'ndan Olay Medya'ya Açıklama
Muhalif kanal KRT'yi Mustafa Sarıgül'ün Emre Sarıgül'ün aldığı iddia edilmişti gerçek çok farklı oldu! Gaziantepli İş Adamı satın aldığı kanal hakkında Olay Medya'dan Gazeteci Raci Dölek'e özel açıklama yaptı! Kim Bu Fırat Bozkırat?

Türkiye'nin en büyük Televizyon kanallarından olan KRT'yi Gaziantepli İş insanı ve siyasetçi Fırat Bozfırat aldı! Bozfırat KRT'nin adını değiştireceğini açıklarken, kanalın isminin büyük sürpriz olacağını belirtti.

OLAYMEDYA'YA ÖZEL AÇIKLAMA

Gaziantepli iş adamı Fırat Bozfırat Olay Meya Grubu'nun Yönetici Raci Dölek'e kanal hakkında açıklamalarda bulundu, Bozfırat 'KRT yeni ismi çok büyük sürpriz olacak ve yeni kadrosuna birçok ünlü spiker ve yorumcunun transfer edilecek . KRT'nin ismi ve yayın politikası değişecek değiştirilecek! Kanalım hem ekrandaki yayın kadrom ve hemde yayın anlayışıyla Türkiye'de ve ayrı dilde yayın desteğiyle Avrupa ve Dünya Tv'leri arasına girecek!' dediekran-resmi-2023-11-14-20-16-34.png

Sarıgül'ün değil benim kanalım

KRT televizyonunun yeni sahibi Bozfırat, MedyaRadar'a konuştu ve "Mustafa Sarıgül'ün KRT'yle uzaktan yakından bağı yok, kanalın sahibi benim. Çok konuşulacak projeleri hayata geçireceğiz. Yeni ekran yüzleri ve yepyeni programlarla KRT Türkiye’nin yeni merkez medyası olacak” şeklinde konuştu.

Fırat Bozfırat kimdir?

Bir süredir Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’e satılacağı iddialarıyla gündemde olan KRT'nin satışı gerçekleşti.Kanalın yeni sahibi Gaziantepli iş insanı ve siyasetçi Fırat Bozfırat oldu. Bozfırat, Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi’nde genel başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı. Gaziantep doğumlu olan Fırat Bozfırat mimar fakültesi mezunudur. Bozfırat, Türkiye Değişim Partisi"nde Sosyal Politikalar ve Projelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. Fırat Bozfırat, 2022 yılında Yeşim Yılmaz ile evlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.