Range Rover hayali kuranların yeni hayali: Chery Omoda 5 EV! Bu Fiyata Böyle Araba Yok

Range Rover hayali kuranların yeni hayali: Chery Omoda 5 EV! Bu Fiyata Böyle Araba Yok
Piyasada pek çok farklı SUV model yer alırken, klasiklerden vazgeçmeyenler için Range Rover her zaman bir hayal olmuştur. Ancak, Range Rover'ın yüksek fiyatı, birçok kişinin bu hayalini gerçekleştirmesini engellemektedir.

Piyasada pek çok farklı araç yer alırken klasiklerden vazgeçmeyenler bütün kriterlerini yıkan bu araca karşı duramayacak. Birçok lüks araçta bile yer almayan o özelliklerin Hepsi bu araçta toplanıyor. İşte herkesin yeni gözdesi olacak o SUV model…

ekran-resmi-2023-11-09-15-13-27.png

FİYATI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Range Rover hayali kuranların yeni hayali belli oldu. Sadece 1 milyon 600 bin TL ödeyerek SUV model araç sahibi olabilirsiniz. Bu özellikler birçok lüks arabada bile bulunmuyor. İşte herkesin yeni gözdesi olacak o SUV model…ekran-resmi-2023-11-09-15-13-46.png

HERKES BU ARACIN HAYALİNİ KURACAK

Chery Omoda 5 EV, Range Rover hayali kuranlar için yeni bir seçenek olabilir. Omoda 5 EV, Range Rover'a benzer bir tasarıma sahip olsa da, çok daha uygun bir fiyata sunuluyor.

Omoda 5 EV'nin teknik özellikleri de oldukça etkileyici. Aracın ön tekerlerine güç veren 204 hp elektrik motoru ve 61 kWsa batarya paketi, aracın 0-100 km/s hızlanmasını 7,6 saniyede tamamlamasını sağlıyor. Aracın tek şarjla 450 km'ye kadar menzili var.

Omoda 5 EV'nin öne çıkan özelliklerinden biri de güvenlik donanımı. Aracın çarpışma önleme sistemi, ısıtmalı ve soğutmalı koltukları ve sesli komut sistemi gibi birçok lüks özellik bulunuyor.

Omoda 5 EV, Avrupa'da Mart ayında satışa sunulacak. Türkiye'de ne zaman satışa çıkarılacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak, Omoda 5 EV'nin Türkiye'de de oldukça ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Omoda 5 EV'nin öne çıkan özellikleri:

  • Range Rover benzeri tasarım
  • 204 hp elektrik motoru
  • 61 kWsa batarya paketi
  • 0-100 km/s hızlanma: 7,6 saniye
  • Tek şarjla 450 km menzil
  • Çarpışma önleme sistemi
  • Isıtmalı ve soğutmalı koltuklar
  • Sesli komut sistemi

Omoda 5 EV'in Türkiye'de satışa çıkması halinde, Range Rover hayali kuranların yeni gözdesi olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.