Kocasının cinsel ilişki istememesine isyan etti! 6 aylık evli kadının sorusu Psikolog Esra Ezmeci dahil herkesi şaşırttı!

Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yapan Esra Ezmeci yine çok tartışılacak bir konuyla gündeme geldi. Psikoloji alanında 7 kitap yazan Esra Ezmeci son dönemin en çok konuşulan ismi oldu. Klinik psikolog Esra Ezmeci, 6.1 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.
Instagram hesabını aktif olarak kullanan Esra Ezmeci, yaptığı paylaşımlarda kitaplarını veya markalı ürünlerini pazarlamaya devam ediyor. Bir yandan da “Bana Soru Sor” etkinliği yapan fenomen psikolog bu sayede takipçilerinden gelen sorulara yanıt verip psikolojik destek oluyor. Esra Ezmeci’ye gelen sorular arasında 6 aylık evli kadının isyanı dikkat çekti.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Instagram hesabından soru cevap etkinliği yapan Esra Ezmeci takipçilerinden gelen soruları paylaştı. Sosyal medyada öne çıkan bir paylaşımda 37 yaşındaki klinik psikoloğun bir takipçisinden gelen cinsel ilişki sorusu dikkat çekti. “Acilll. Eşim sürtünerek boşalıyor. Vajinaya girmek istemiyor. 6 aylık evliyiz ne yapacağım?”
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Bu soruya bilimsel bir yanıt veren Esra Ezmeci bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sürtünerek boşalan adamın çaresiz eşine tavsiyeler veren klinik psikolog “Bu bir alışkanlık olabilir. Yanlış ve travmatik mastürbasyon (ergenlik döneminde sert bir zemine sürtünerek mastürbasyon yapmak) sonrası erkekler sadece sürtünerek boşalmayı öğrenebilir.” ifadelerini kullandı.
En kısa sürede cinsel terapiste giderek tedavi olunması gerektiğini hatırlatan Esra Ezmeci’nin paylaşımı çok konuşuldu. Takipçisine “Bu erkekler normal cinsellikte haz almaz ya da kaçınır hale gelebilir. Ama bu tekrardan öğrenilebilir veya değiştirilebilir bir şey. Tekrar bir cinsel terapiste gidip tedavi olunabilir.” şeklinde yanıt veren Esra Ezmeci’nin paylaşımı beğeni topladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.