Özge Ulusoy 'Ne estetiği’ dedi ama kimseyi inandıramadı! Son değişimi sosyal medyada gündem oldu! Ne yaptın sen kendine?
13
2003 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olan Özge Ulusoy, daha sonra moda sektörünün aranan yüzlerinden biri haline geldi. Ancak son dönemde geçirdiği değişim tartışmalara yol açtı. Sürekli yüzünde estetik olmadığını ifade eden güzel model hayranlarını ikna edemedi.
23
Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy'un son dönemde geçirdiği değişim sosyal medyada fırtınalar kopardı. Bazı takipçileri Özge Ulusoy'un görünümündeki değişim karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, "Kendine ne yaptın?" diye sordular. Özge Ulusoy herhangi bir müdahaleyi şiddetle reddetti. Spekülasyonları yanıtlarken de gururla "Güzelliğimin anahtarı estetik değil, su" diye haykırdı ama nafile kimseyi inandıramadı.
33
Ulusoy'un güzellik merkezindeki tedavisini gösteren son fotoğrafları sosyal medyada yorum yağmuruna yol açtı. Bazıları "Bir insan kendine bunu neden yapar?" ve "Doğal güzelliğinizi neden böyle değiştiriyorsunuz?" diye sordu. Bazıları ise "Ne gerek vardı Özge Hanım? Önceki haliniz çok ama çok güzeldi." dedi. Yorumlar arasında "Hiç iyi görünmüyorsunuz, lütfen biri sizi durdursun" diye endişelerini dile getirenler de vardı.
Spekülasyonlar karşısında Özge Ulusoy, herhangi bir estetik işlem geçirdiğini kendinden emin bir şekilde reddediyor. Güzellik sırrını açıklarken, "Kapsamlı estetik prosedür söylentilerine rağmen, gördüğünüz gibi doğal görünümümden memnunum" dedi ve "Beslenme tercihlerime, sıvı alımına ve uyku düzenime büyük önem veriyorum" ifadelerini kullandı. Güzellik rutininde suyun çok önemli bir rol oynadığını vurgulayan Ulusoy, bol su içmenin günlük alışkanlıklarının temel taşı haline geldiğini vurguladı.
Ulusoy'un eski ve şimdiki halleri sosyal medyada paylaşıldıkça yorumlar yağdı. "Ben de günde iki buçuk litre su içiyorum ama elmacık kemiklerimde aynı etkiyi yaratmadı" diyenler oldu. Özge Ulusoy, botoksu yalnızca gerekli görüldüğünde öneriyor ve genç bir görünümü korumadaki potansiyel faydalarını kabul ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.