CZN Burak’ı kahreden baba darbesi! Oğlunu dolandırdı, davalık oldu! Tüm lüks araçları satıp…

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yemek videoları ile viral haline gelen 29 yaşındaki başarılı internet fenomeni CZN Burak zor günler geçiriyor Hatay doğumlu olan CZN Burak’ın Etiler başta olmak üzere Taksim, Aksaray, Dubai ve Tacikistan'da 5 farklı şubesi bulunuyor. “Hatay Medeniyetler Sofrası” adı ile ünlenen restoran zincirinin sahibi olan CZN Burak'ın başı beladan eksik olmuyor.
Sosyal medyada fenomen olduktan sonra kendi çizgisini hiçbir zaman yitirmeyen zor durumda olanlara el uzatan Burak, bu kez en büyük darbeyi babasından gördü. Daha önce açılmış bir davayı kazanan ve bu dava sırasında aylık kazancının 30.000 TL olduğu ortaya çıkan CZN Burak aile içi problemi nedeniyle yeniden mahkemeye başvurdu.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Kahramanmaraş depremi sırasında doğup büyüdüğü topraklardaki vatandaşlara yardım eli uzatan ve desteğini esirgemeyen Burak o dönemde babasıyla büyük sorunlar yaşadı. Söylenenlere göre CZN Burak'ın her hamlesi babası tarafından engellendi. Ünlü fenomen bunun üzerine tek başına hareket etme kararı aldı fakat tam da o anda beklemediği bir manzarayla karşılaştı.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Tek başına yolda yürümek isteyen ve kararlarını alma konusunda kararlı olan CZN Burak babasının daha önceden isim haklarını sattığını öğrendi. Bu haberi aldığında mahkemeye başvurarak babasına dava açtı. Çağlayan adliyesinde görülecek ilk duruşmanın Eylül ayında olduğu öğrenildi. CZN Burak babası tarafından dolandırıldığını, kendi adının ve fotoğraflarının farklı mekanların tabelalarından indirilmesini talep ettiği öğrenildi.
LÜKS ARAÇLARI SATIP SERMAYE YAPTI!
CZN Burak sosyal medya hesabı üzerinden: “İsmimi, resmimi korsan kullanan emek hırsızlarına itibar etmeyiniz” uyarısında bulunmayı ihmal etmedi. Artık hayatına tek başına devam edecek olan Burak'ın garajında bulunan tüm lüks araçları satarak sermaye yaptığı öğrenildi. Söylenenlere göre Eylül ayında yeni mekanında sevenlerini ağırlayacak.
Yaşadığı olayın şokunu atlatamayan CZN Burak o anlarla ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Tabii ki insanlar benim babamın 40 yıllık bir iş insanı olduğunu bilmiyor. Baba ile oğul ilişkisi patronla işçi ilişkisinden daha öte. Ben babama dedim ki tabii ki artık eskisi gibi olmayacak. Ben tabii ki hayatımı daha çok iyileştirmek istiyorum. Ben artık CZN Burak oldum.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.