Uçak Biletleri'nde DEV İNDİRİM! Ucuza seyahatin yolu açıldı! Tüm uçuşlar yüzde 40 indirimli yapılacak! Tek şart…

Yeni yerler keşfetmek ya da uzakta olan sevdiklerini ziyaret etmek isteyenler için yeni bir fırsat dönemi oluştu. Yurtdışı uçuşlarını ilk kez kampanyalı hale getirecek olan indirim fırsatı Pegasus farkı ile duyuruldu.
Pegasus ile yurt dışı uçuşlarını yüzde 40 indirimli yapmak isteyenler bilet satış tarihi ve uçuş tarihini istenen şartları karşılayarak seçmelidir. Kampanyadan faydalanmak isteyenler için aranan o şartlar belli oldu. İndirim kampanyası yalnızca Süper Eko paket içeriğini kapsayacak. Bilet fiyatları, koltuk seçimi, yemek ve bagaj gibi ek hizmetlere dahil edilmiyor.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Pegasus’un %40 indirim fırsatı sunan uçuş kampanyasından yararlanmak isteyenlerin Pegasus Bol Bol üyesi olması ve üyelik numarasını girerek bilet satın alması gerekiyor. Kampanya süresi bitmeden Pegasus Bol Bol üyesi olanlar kampanyadan yararlanabiliyor.
Pegasus ile %40 indirim fırsatından yararlanmak isteyenler 29 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında bilet satın alma işlemini tamamlamış olması gerekiyor. Kampanyanın sona ermesine son 1 gün kala yeniden hatırlatma yapan Pegasus 15 Ekim ve 10 Aralık 23 tarihleri arasında yapılacak yurtdışı uçuşları için fırsat sunuyor.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Pegasus’un indirimli uçak bileti kampanyasına katılmak isteyenler Pegasus Mobil uygulaması üzerinden bilet satın alma işlemini tamamlayabilir. İsteyenler resmi internet sitesi flypgs.com üzerinden satın alma işlemini tamamlayabilir. Bilet satın alma sırasında ödeme adımına ilerlerken kampanyanın başlığı mobil uygulama üzerinden “Yurt dışı %40 indirimli” olarak görüntülenir. Ardından bu butona tıklanır. Kupon aktif hale getirildiği anda indirim bilet fiyatına yansıtılır.
Pegasus ile %40 indirim kampanyası yurt dışı uçuşlarında geçerlidir. Resmi sitesi üzerinden “Vergiler hariç %40 indirim” detayına yer verilmiştir.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.