Camdaki Kız'ın finalindeki hata şaşırttı! Seyirci anında hatayı yakaladı
13
TGRT Haber'in Mynet.com'dan derlediği habere göre; 3 sezondur devam eden Camdaki Kız dizisi perşembe günlerinin en çok izlenen yapımı olmayı başarmıştı. 82. bölümüyle sezon finali yapan dizideki hata seyircinin gözünden kaçmadı. Dizinin final fragmanında yer alan bazı sahnelerin bölümde yayınlanmaması seyirciyi ve dizinin senaristini de sinirlendirdi.
23
CAMDAKİ KIZ'IN FİNALİNDEKİ HATAYI SEYİRCİLER YAKALADI
Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi final bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide yapılan bir çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı. Dizinin 82. bölümünün son sahnesinde Nalan'ın parmağında yüzük olmayışı dikkat çekti. O anlar sosyal medya paylaşılıp 'Şu yüzük meselesini biri açıklasın', ' Final hiç olmamış' yorumunda bulundu. Ayrıca final fragmanında gösterilen sahnelerin yayınlanmaması da seyirciyi öfkelendirdi.
33
CAMDAKİ KIZ'IN FİNALİNDE NELER OLDU?
Hayri, Laz Kızı tarafından öldürülüyor. Türkan ile Nalan Hayri'nin acısını yaşıyor. Sedat, Nalan'dan yeni bir şans daha istiyor. Nalan, Sedat'a bir şans daha veriyor ve bambaşka bir hikaye başlıyor! 81. bölüm sonunda emniyete gidip teslim olan Laz Kızı , cezaevine atıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.