Kraliyet ailesinde yeni bebek sevinci: Prenses Eugenie, ikinci kez anne oldu…
13
İngiliz Kraliyet ailesi, sadece İngiltere’nin değil tüm dünyanın gündeminde yer almayı başarıyor. Ailenin tüm üyelerinin gündemde kalmaya yetecek kadar ilgi çekici bir yaşamı bulunuyor. Sık sık gündemi meşgul eden isimler Kral Charles, William ve Harry olsa da kraliyet ailesinin diğer üyeleri de ilgi çekiyor.
İlgi çeken isimlerden biri de Prenses Eugenie oluyor. Eugenie, mutlu bir evlilik sürdürüyor. Prens Andrew’in küçük kızı olan Eugenie, ikinci kez anne oldu. Eugenie, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bebeğin dünyaya geldiğini duyurdu.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...
23
Kraliyet ailesinde genellikle mutsuz evlilikler çoğunlukta olsa da Prenses Eugenie, mutlu bir evlilik sürdürmeyi başarıyor. Eugenie, Jack Brooksbank ile evli. Brooksbank, bir iş insanı olarak görev yapıyor.
Çift, şu sıralar son derece sevinçli bir haberle hayatlarını sürdürüyor. Prenses, ikinci çocuğunu da dünyaya getirdi. Çocuğun doğum haberi, bir hafta gecikmeli olarak duyuruldu. Ernest George Ronnie Brooksbank adı verilen bebeğin doğum tarihi ise 30 Mayıs olarak açıklandı. Bebeğin doğumu özel Portland Hastanesi'nde yapıldı. Bebek, tahtın 13. Varisi olacak.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...
33
Prenses Eugenie’nin yeniden anne olması, Prens Andrew’in karıştığı taciz skandalını bir nebze unutturdu. Prens Andrew’in adının taciz skandalına karışması, tüm dikkatleri kraliyet ailesinin üzerine çekmişti.
Virginia Giuffre adlı kadın, çocukluğunda seks ticareti kurbanı olduğunu söylemişti. Kadın, Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein ve arkadaşlarını tacizle suçlamıştı. Epstein’in arkadaşları arasında Prens Andrew de yer alıyor.
Prens Andrew’in yargılanmasına sonbaharda başlanacak. Bu yargılama öncesinde prensin avukatları, iddiaları reddettiklerini söyledi. Ancak bu durum davanın geri çekilmesi için yeterli olmadı. Davada tek sanık Andrew değil. Andrew, Giuffre ile ne zaman tanıştıklarını bile hatırlamadığını dile getirerek suçlamaları reddetti. Taciz davasının nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.