Yaz mevsiminin ilk cemresi Fedon denize düştü!
13
Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçileriyle sezon açılışını paylaştı. Fedon'un her yıl yaptığı bu paylaşımlar büyük ilgi görüyor.
Fedon Kalyoncu, dört yıl önce böbreğinde tümör çıkmasıyla mücadele ettiğini açıklamıştı. Verdiği röportajda hastalıkların arttığını belirten Kalyoncu, kansere yakalandığını ve böbreğinin yarısının alındığını söylemişti. Ancak ölümden korkmadığını ifade eden şarkıcı, gününü gün etmeye çalıştığını ve hala dışarı çıkıp aktivitelerde bulunduğunu söylemişti. Kalyoncu'nun oğlu Theo ile birlikte çekilen pozu ise sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...
23
Fedon Kalyoncu'nun oğlu Theo Kalyoncu, babasıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Siyah gömlek giyen ve gözlük takan ikilinin benzerliği, takipçileri tarafından "Hangisi Fedon?" sorusunu akıllara getirdi. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan fotoğraf, baba-oğul ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu da bir kez daha gözler önüne sermişti.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...
33
72 yaşındaki şarkıcı Fedon, Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a verdiği röportajda, hayatının mutlu; ama tedirgin olduğunu söylemişti. Sağlığının yerinde olmasına rağmen her an her şeyin başına gelebileceğini bildiğini belirten Fedon, hayatının bazen büyük paralar kazandığı, bazen ise çocuğunun okul taksitlerini ödeyemediği dönemleri olduğunu söylemişti. TRT'de Rumca şarkı okuyan ilk adam olduğunu; fakat ömür boyu öteki olarak görüldüğünü ifade eden Fedon, şiddet, gasp ve ölüm tehditleriyle karşılaştığını ifade etmişti. Barış adamı olduğunu belirten Fedon, dedesinin bu topraklar için savaşırken öldüğünü ve kendisinin de askere gönüllü gittiğini açıklamıştı.
Fedon, Bodrum rutinleri hakkında da "Bodrum’daysam teknem, İstanbul’daysam motorlarım en büyük hobim. Akşam arkadaşlarımla rakımı içerim. Hayattan zevk almayı bilen bir adamım. Yaşıtlarım kıskanır beni. 'Bu yaşta yakışıyor mu?' falan... Geçin bunları. Yiyorsa sen de yap. Egoistim biraz. İstediğim gibi yaşarım. İstemediğimi de kimse dayatamaz bana. O yüzden de tek başıma yaşıyorum zaten." şeklinde konuşmuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.