28 Nisan 2023 Cuma gününün reyting sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Tuzak, Barbaros Hayreddin…

Dün akşam televizyon ekranlarında çok renkli bir gün yaşandı. Bazı diziler final yaptı bazı diziler ise küllerinden doğdu. Reytinglerin mutlak sahibinin tahtı sallandı… Cuma akşamlarına dayanamayarak final yapacak bir dizi ise yolda… Yayınlanan dizilerin yeni bölümleri sosyal medyada gündem oldu. Peki hangi dizi reyting savaşlarını kazandı?
Cuma akşamları en çok izlenen iki dizi arasındaki mücadele bu akşam kaldığı yerden devam etti. Star TV’de Yalı Çapkını 30. bölümü, Show TV’de Kızılcık Şerbeti 23. bölümü, ATV’de Ateş Kuşları 14. bölümü, TV 8’de Tuzak 26. bölümü ve TRT 1’de Barbaros Hayreddin 15. bölümü geride bıraktı.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Dün akşam yayınlanan yeni bölümler arasında ne çok Yalı Çapkını izlendi. Yalı Çapkını dizisi Total’de 1. olurken AB ve ABC gruplarında 2. sıraya yerleşti. Totalde Yalı Çapkını dizisini 2.likle takip eden Kızılcık Şerbeti’nin 23. bölümü, AB ve ABC reyting gruplarında birinci sıradaydı! Ancak Yalı Çapkını’nın reytingi 11,54’e geriledi!
Uzun bir aradan sonra ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi totalde 7,02 reyting aldı. AB’de 8,78 ABC’de ise 9,47’yi gördü! Yalı Çapkını dizisinin AB grubundaki durumu 7,61 iken ABC’de de 9,11 olarak kaydedildi.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerini Ateş Kuşları takip etti. Totalde 5,08 reyting alan Ateş Kuşları, AB grubunda 3,39 ve ABC grubunda 4,35 oranına ulaştı. Dün akşamın en kötü reyting oranlarına sahip olan iki dizisi ise Tuzak ve Barbaros Hayreddin olarak belirlendi.
Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8 kanalında yayınlanan ve yapımcılığı Acun Medya tarafından yapılan Tuzak dizisi dün akşam 26. Bölümüyle final yaptı ve ekranlara veda etti. TRT 1’de yayınlanan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin de düşük reyting oranları nedeniyle yakında final yapması bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.