Kısmetse Olur’da Cansel ve Oğulcan’ın kavgası olay oldu! Meğer her şey kurguymuş!
13
Yayın hayatına Youtube üzerinden devam eden Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı, başarılı sunucu Öykü Serter ile devam ediyor. Kısmetse Olur evinde yaşanan tartışmalar ve Cansel ile Oğulcan arasındaki kavgalar her geçen gün takipçileri şaşırtmaya devam ediyor.
Sürekli yeni bir sorun yaşanan evde en son Cansel ile Oğulcan’ın kavgası izleyenlere aktarılmıştı. İki ismin kavgası sırasında rejiden gelen sesin izleyiciler tarafından duyulması ve rejinin kavga için sufle verdiği düşüncesi, Cansel ve Oğulcan arasındaki kavganın tamamen bir kurgu olabileceği düşüncesinin kısa sürede yayılmasına neden oldu.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...
23
Kısmetse Olur Aşkın Günü programı geçtiğimiz gün Youtube üzerinden 112’nci bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Programdaki kavgaların kurgu olabileceğini düşünenlerin bu fikirleri, ekranlara gelen son kavgada rejinin sesinin duyulması ile giderek güçlendi. Programda Cansel ile Sedat arasında yaşanan tartışma Oğulcan’ı da sinirlendirdi. Sinirlenen Oğulcan stüdyoyu terk ederken Cansel Oğulcan’ın peşinden gitti. Bu sırada rejiden Cansel’e sufle verildiği seyirciler tarafından duyuldu.
Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...
33
Kısmetse Olur Aşkın Günü programında Cansel ile Sedat arasındaki tartışmaya sinirlenen Oğulcan stüdyoyu terk ederken, Cansel Oğulcan’ın peşinden gidiyordu. Bu sırada ekranlara rejinin sesi geldi. Reji Cansel’e ‘dur ve biraz düşün’ dedi. Seyirciler bu durum karşısında yaşanan kavganın kurgu olduğunu ve rejinin de Cansel’e sufle verdiğini fark etti. Dikkatli izleyiciler tarafından fark edilen bu durumun ardından programda yaşanan ve ekranlara getirilen her şeyin bir kurgu olduğu düşünceleri gerçeklik kazandı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında daha önce katılan bazı yarışmacılar da programın kurgu olduğunu iddia etmişti. Ancak bazı eski yarışmacılar ise bu tarz iddiaların popüler olmak isteyen kişiler tarafından ortaya atıldığını, programın kurgu olduğuna dair söylentilerin gerçek olmadığını da ifade etmişti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.