Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kurucu Rektörü Nihat Hatipoğlu’na Gelen, Büyü Yapmak İçin Kedi Kuyruğu Kesmek Sorusu Gündem Oldu! Ünlü İlahiyatçı Uyardı!
13
Ramazan ayı içinde ekranlarda yer alan Nihat Hatipoğlu’na gelen soru şaşkınlık meydana getirdi. Nihat Hatipoğlu, oruç ayında sahur ve iftar sırasında ekranda program ile izleyicilerle buluşmakta. Ünlü ilahiyatçı seyircilerden gelen soruları yanıtlarken, kendisine yöneltilen bu soru sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ilahiyatçıya ‘Büyü yapmak adına kedilerin kuyruğunu kesmek günah olur mu?’ sorusu yöneltildi. İşte detaylar!
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ekranda sahur ve iftar programı yaparak Ramazan ayında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Ünlü ilahiyatçı sosyal medya hesabını paylaştı ve soruları oradan da alacağını ifade etti. Ünlü ilahiyatçıya yöneltilen sorular arasında kediler ile alakalı gelen sorular yoğunluk oluşturdu. Nihat Hatipoğlu yapmış olduğu konuşmasında, ‘Kedinin kuyruğunu ve patilerini kesiyorlar. Bu durum çok utanmazca bir şey. Bu kedilerden ne istiyorsunuz siz Allah aşkına? Kediler günahsız masum hayvanlar ya’ dedi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Ünlü ilahiyatçı Hatipoğlu yapmış olduğu konuşmanın devamında da, ‘Kendi halinde olan gariban hayvanlar. Konuyu araştırdım bu ne vahşet, kedinin ayağını kesiyorlar. Kedinin kuyruklarını kesip büyüde kullanıyorlarmış. O büyü yapan utanmazlığın suçu bu. Allah tüm masumların hakkını sorar’ cümleleriyle isyanını dile getirdi. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ‘Kedilerin kuyruğunu ve patilerini kesmek. Şiddetle uyarıyorum, böyle şeylerden uzak durulması lazım’ dedi.
HATİPOĞLU ÇOK KIZDI
Ramazan aylarında ekranda izleyiciler ile buluşan ünlü ilahiyatçı kendisine yöneltilen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Sosyal medya hesabını paylaşarak oradan bir gelecek soruları da yanıtlayacağız söyleyen ünlü ilahiyatçı gördükleri karşısında şaşırdı. Gelen sorular arasında kedi hakkında birçok soru vardı. Kedilerin kuyruğunu patilerini kestiklerini bu durumun çok utanmazca olduğunu söyleyen Hatipoğlu, kedilerin gariban hayvan olduğunu uzuvlarını kesip büyüde kullandıklarını ve büyü yapan utanmazlığın suçu olduğunu söyledi. Allah tüm masumların hakkını sorar diyen ilahiyatçı, böyle şeylerden uzak durulması gerektiğini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.