Keanu Reeves’ten çalışanlarına ölüm temalı jest! Dublör ve figüranlarına hediye olarak “ölüm sayıları” üzerinden özel tişört bastırdı!
13
Aksiyon filmlerinin başrol oyuncusu Kanuni Reeves her geçen gün daha çok anılmaya devam ediyor. Son filmi ile beyaz perdede çığır açan ve gişelerde rekor kıran Keanu Reeves, sosyal medyada gündem olmayı sürdürüyor. Son yaptığı hamlesi ise yeniden adından söz ettirdi. Filmde kendi yerine oynayan figüran ve dublörlerine büyük minnet duyan Keanu Reeves, onlara ilginç bir hediye de bulundu.
Her birinin özel olduğunu düşünerek ekibine yönelik özel bir tişört tasarladı. Bu tişört klasik bir kıyafet değildi. 58 yaşında olan aktör figüranları için tasarladığı tişört üzerinde filmdeki ölüm sayılarını yazdırarak hediye etti.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
John Wick serisinin 4. bölümünde Keanu Reeves sadece 380 kelime oynadığı söyleniyor. Film ise 3 saat sürüyor. Genellikle filmin çoğunluğunu figüranları ve dublörleri ile desteklediği biliniyor.
New York Times ile yapılan röportajda Keanu Reeves’in sadece bir merdiven sahnesinde dahi 35 farklı dublör kullandığı öğrenildi. Öyle ki filmin dövüş koordinatörü konu ile ilgili “Sadece merdiven sahnesinin 7 gün sürdüğünü bir figüranın 4 ya da 5 kez sahnede öldürüldüğünü” ifade etti.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
John Wick 4 filmi tamamlandığında Keanu Reeves minnet ifadesi için tüm figüranlara film boyunca kaç kez öldüklerinin yazılı olduğu birer tişörtü yaptırarak hediye etmişti. Ardından bu hamlenin üzerine çıtayı biraz daha yükseltti. Keanu Reeves film çekimleri tamamlandıktan sonra tüm ekip çalışanlarına her birine özel olacak şekilde Rolex saat hediye etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.