Ünlü Astrolog Nilay Dinç, Tahmini İle Yine Şaşırttı! O İlçede Binalar Sular Altında Kaldı!
13
Son dönemlerde hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde ekonomik ve sosyal yaşam alanlarında olumsuz gelişmelerin yaşanması, vatandaşları gelecek günler ile ilgili olarak endişelendirmeye başladı. 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi, sel felaketi, kuraklık tehdidi ve daha pek çok olumsuz gelişme neticesinde korku dolu günler geçiren vatandaşlar, bu süreçte özellikle astrologların yorumlarını yakın takip altına aldı. Bu noktada öne çıkan astrologlardan biri de Nilay Dinç oldu.
Daha önce depremlere ve yangınlara ilişkin tahminlerde bulunan ve çok geçmeden de tahminlerinde haklı olduğunu gözler önüne seren Nilay Dinç, 6 Mart tarihinde Satürn Balık ile ilgili yaptığı paylaşımları ile bir kere daha gündeme geldi. Emel Özuğur’un YouTube kanalına konuk olan ve Satürn Balık kaynaklı tahminlerini açıklayan Dinç, sosyal medyayı adeta salladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Daha önce Satürn Balık ile ilgili birtakım paylaşımlarda bulunan ve 2,5 yıllık bir süreye ilişkin öngörülerini açıklayan Nilay Dinç, Instagram hesabının hikayeler kısmından bir gönderi yayınladı. Emel Özuğur’un YouTube kanalında yayınlanan programa katılmış olduğunu hatırlatan Dinç, o programda su tehlikelerine karşı uyarılarda bulunduğunu belirterek Yusufeli Barajı’nda artan su seviyesinin terk edilen binaların sular altında kalmasını içeren bir haber paylaştı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Hem katıldığı YouTube programında hem de yaptığı sosyal medya paylaşımlarında Satürn Balık olaylarına dikkat çeken Dinç, bir paylaşımında şu uyarılarda bulundu: “Satürn Balık 2,5 yıl sürecek! Tüm dünya için su en büyük sorun olacak maalesef. İlaç üretimi ve tedarik sorunları başlayabilir. Kimyasal sorunlar baş gösterebilir. Sel, tsunami, hortum, kasırga ve gemi kazalarını tetikleyecek. Zehirlenmeler, bağımlılıkları, boğulmalarda ve intiharlarda artış olabilir.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.