Perşembe günleri için televizyon ekranlarının sevilen ve sevilmeyen projeleri belli oldu! Hangi proje zirveyi hangi proje dibi gördü?
13
Televizyon kanallarında her geçen gün yeni diziler yayınlanıyor. Bu diziler zaman içerisinde kanalların oturmuş ve sevilen dizileri hâline geliyor. Perşembe günleri de Al Sancak, Aldatmak, Bozkır, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği gibi ve Yüz Yıllık Mucize gibi diziler var…
Peki bu dizilerden hangisi Perşembe gecelerinin sahibi? Dizilerle ilgili araştırma yapılırken hangisinin yayın süresi boyunca ve bölüm sonunda sosyal medyada daha çok konuşulduğu da dikkate alındı. Çünkü dizilerin başarısında sosyal medyanın etkisi oldukça büyük! Perşembe günleri için yapılan bu araştırmada şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı!
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Perşembe günleri en yüksek reyting oranları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine ait! Devrim Özkan ve Ertan Saban’ın rol aldığı dizi ikilinin güzel oyunculukları ve çift olarak yakıştırılmasıyla da büyük bir ivme kazandı. Ayrıca sosyal medyada da dizi epey popüler oldu.
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini Perşembe günleri takip eden ikinci dizi ise Al Sancak! Ancak Al Sancak dizisi için gönderilen ileti sayısı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için gönderilen ileti sayısının yarısına bile denk gelmiyor!
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Al Sancak dizisinden sonra üçüncü sırada Camdaki Kız var. Ancak Camdaki Kız ve Al Sancak dizileri arasında büyük bir fark var. Camdaki Kız dizisi yayınlandığı ilk bölümlerde çok büyük bir çıkış yakalamış olsa da sonradan düşüşe geçti. Zirvenin en altında kalan dizi ise tahmin edildiği üzere Aldatmak oldu.
Aldatmak dizisi her an üçüncü sıraya yükselebilir. Çünkü Camdaki Kız ile arasında çok az bir fark var! Bu liste yayınlandıktan sonra gözler dizilerin yayınlandığı kanallara ve yapım şirketlerine çevrildi. Özellikle Camdaki Kız ve Aldatmak dizileriyle ilgili devam edilip edilmeyeceği merak ediliyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.