Oğuzhan Uğur’a Milletvekili Teklifi! Sevilen İsim O Teklifi Açıkladı!
13
Kahramanmaraş depremleri asrın felaketi olarak anılıyor ve dünya genelinde meydana gelen en büyük kara depremleri arasında yer alıyor. Meydana gelen depremler on bir ilimizde etkili oldu ve elli bine yakın vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Depremlerin meydana gelmesinin ardından birçok ünlü isim gibi Oğuzhan Uğur da depremden etkilenen bölgeye giderek, depremzedelere yapılan yardım çalışmalarında görev aldı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Oğuzhan Uğur, bu süreçteki paylaşımları ile de sıklıkla gündeme gelmişti. Oğuzhan Uğur son günlerde ise, milletvekilliği teklifi aldığını açıklamasıyla gündeme geldi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Oğuzhan Uğur, Babala TV üzerinden yaptığı yayınlar ile sıklıkla gündeme geliyor. Kahramanmaraş depremlerinin ardından kendi ekibi ile birlikte bölgeye giderek yardım çalışmalarını yürüten Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabı üzerinden milletvekili teklifi aldığını açıkladı. Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda dört partiden milletvekili teklifi aldığını duyurdu. Oğuzhan Uğur; ‘’Daha önce üç farklı partiden milletvekilliği teklifi aldım, az evvel dördüncü partide milletvekilliği teklifini iletti. Ben de yani hiç duruş sergileyememişim sanırım. Farklı farklı partiler. Peki şimdi olumlu düşünürsem, aday adayı adayı mı oluyorum?’’ dedi.
MİLLETVEKİLİ OLACAK MI?
Oğuzhan Uğur hem sosyal platformlarda gerçekleştirdiği yayınları hem de depremlerin ardından gerçekleştirdiği yardım çalışmaları ile ülke genelinde en çok konuşulan ve sevilen isimler arasında yer aldı. Ünlü isim kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda milletvekili adaylığı için teklif aldığını ifade etti. Daha önce üç partiden teklif geldiğini ileten Oğuzhan Uğur, dördüncü partiden de milletvekili adaylığı için teklif geldiğini takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin gelen milletvekili adaylığı teklifleri için nasıl yanıt vereceği henüz bilinmiyor. Oğuzhan Uğur, sadece gelen dört teklifin olduğunu belirtti ve bu teklifler hakkında ne düşündüğüne dair bir paylaşımda bulunmadı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.