8 Aylık Hamile Kadının Deprem Korkusu Yürekleri Burktu! Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin Telkini, Alkış Topladı!
14
Birçok farklı alana ilişkin bilgi ve tecrübesi bulunan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, özellikle kadın- erkek ilişkilerine yönelik verdiği tavsiyeler sayesinde son dönemlerde popülaritesini giderek artırmayı başardı. Milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen Ezmeci, deprem felaketinin ardından soru- cevap etkinliğinin konusunu değiştirdi. İkili ilişkilerde yaşanan problemlerden ziyade deprem korkularına yönelik soruları yanıtlayan ünlü psikolog, son olarak dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
24
Dün akşam düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğinde deprem korkularına yönelik onlarca soruyu yanıtlayan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, depremden etkilenen hamile bir kadının sorusunu görmezden gelmedi. Sosyal medya kullanıcısının sorusu, yürekleri burktu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin deprem korkularına yönelik düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğine katılım sağlayan bir sosyal medya kullanıcısı, paylaşımı ile yürekleri burktu. Sorduğu sorudan depremden etkilendiği biri olduğunu gözler önüne seren kadın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Deprem sonrası içimde her an yeniden olacak gibi geliyor. Korkuyu yenemiyorum. 8 aylık hamileyim.”
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
8 aylık hamile olduğunu belirten kadının deprem korkusu, milyonlarca kişinin duygularına tercüman oldu. Ezmeci’nin vereceği yanıt yalnızca soruyu yönlendiren kişi tarafından değil aynı kaygı içerisinde olan kişiler tarafından da merak edildi. Uzman psikolog, merak edilen yanıtında şu ifadelere yer verdi: “Bu kaygı ortalama 21 gün- 1 ay arası devam edebilir, hatta kendinizi sallanıyor gibi bile hissedebilirsiniz. Ayrıca hamile olduğunuz için daha duygusal yoğunluk içinde de olabilirsiniz. Bebeğiniz için de ekranlardan uzak kalıp, gevşeme egzersizleri yapabilirsiniz. Bu kaygılar 1 aydan uzun sürerse mutlaka psikolojik destek alın.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.