Oğuzhan Uğur’un Çabaları, Ayakta Alkışlandı! Oğuzhan Uğur Deprem Bölgesinde!
13
Kahramanmaraş’ın iki ilçesinde, birbirlerinden bağımsız olarak meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından 10 ilde ciddi yıkımlar kayda geçti. Binlerce kişinin ölümünü, binlerce kişinin yaralanmasına ve bir o kadar binanın da çökmesine sebep olan depremin ardından tüm Türkiye ayağa kalktı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Malatya, Kilis, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Hatay illerinde halen arama kurtarma çalışmaları devam ediyorken özellikle Hatay ilinde daha fazla ekibe ihtiyaç duyulduğu belirtildi.
Kahramanmaraş depreminin ardından birçok ünlü isimden de paylaşımlar gelmeye başladı. Kimi isimler kendi çabaları ile yardım toplamaya başlarken kimileri de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile enkaz altında kalan vatandaşların yerlerinin bulunması amacı ile konum bilgileri verdi. Ülkeyi yasa boğan depremin ardından yeni ekipler ve yeni yardım kampanyaları planlanmaya devam edilirken Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent’ten yeni paylaşımlar geldi.
Bir süre YouTube kanalı üzerinden kurmuş olduğu BabalaTV isimli platform sayesinde adını milyonlara duyuran Oğuzhan Uğur ile Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, depremzedeler için çeşitli kampanyalar başlattı. Dün sabahtan bu yana sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile vatandaşlara yardımcı olmaya çalışan ünlü isimler, şimdi de deprem bölgesine gideceklerini açıkladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Depremin gerçekleşmiş olduğu saatten bu yana hem şahsen hem de BabalaTV çalışanları ile yardım çalışmaları yürüten Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. Uğur, bir paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Abi neler paylaşıyorum? Kafayı yiyeceğim artık! İlk değil, ikinci değil. Nasıl olur abi? Yıl olmuş 2023! Nasıl ‘göçük altında insanlar var’ yazabiliriz? Yeterince yazmadık mı geçmişte? Aklım fikrim almıyor abi, almıyor!”
HATAY’A GİDİYOR!
Haluk Levent ile iletişime geçtiğini belirten Oğuzhan Uğur, özel bir uçak ayarlandığını ve BabalaTV ekibi olarak Hatay’a gideceklerini açıkladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.