Herkesi etkiledi; Melisa Aslı Pamuk’u harekete geçirdi! Deprem sonrası yardım çağrısında bulunan ünlü oyuncu, ailesinin sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi…
13
Dün sabah saat 04.17’de 7.7; öğleden sonra ise 7.4 büyüklüğünde iki büyük deprem geçiren Kahramanmaraş başta olmak üzere çevresindeki 10 ilde kayıplar feci rakamlara ulaştı. Acı tablo her geçen saat daha da büyürken; pek çok isim de bölgede yaşayan sevdiklerine ulaşmakta zorlanmaya başladı. İletişim hatlarında yaşanan sinyal kayıpları nedeniyle sevdiklerine ulaşamayan isimler, yardım çağrılarını sosyal medyadan yaptı. Bir yardım çağrısı da ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’tan geldi.
Rol aldığı Yer Gök Aşk, Lale Devri, Ulan İstanbul ve Kırmızı Oda gibi dizilerde gösterdiği performanslar ile televizyon seyircisinden büyük bir beğeni toplayan Melisa Aslı Pamuk, ekranlara geri dönüşünü FOX TV’nin EGO isimli dizisiyle yapmıştı. Geçtiğimiz pazar başlayan dizide Sibel karakterini canlandıran ünlü oyuncunun ailesi de merkez üssü Kahramanmaraş olan depremden etkilendi. Hatay’da bulunan ailesi için yardım isteyen Melisa Aslı Pamuk’tan ailesinin durumuna ilişkin bilgilendirme de geldi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Sadece Kahramanmaraş’ta etki göstermeyen depremin en büyük yıkım yarattığı illerden biri de Hatay Antakya bölgesi oldu. Ananesi ile teyzesinin bu bölgede yaşadığını bildiren Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, bölgedeki kurtarma ekiplerinden yardım istedi.
Ananesinin yürüyemediğini ve hasta olduğunu yardım çağrısına not düşen Melisa Aslı Pamuk’un yaptığı paylaşımda; “Anneannem yürüyemiyor, hasta… Teyzem ile birlikte binada mahsur kaldılar. Apartman ne durumda bilmiyoruz, bölgede yardımcı olabilecekler var mı? 75. yıl Bulvarı no.10 Cem apt 4’ü kat Antakya” şeklinde ifadeler yer aldı. Ünlü oyuncu daha sonra ailesinin durumuna ilişkin de bilgi verdi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Melisa Aslı Pamuk’un yardım çağrısına çok sayıda destek mesajı geldi. Ünlü oyuncunun takipçileri, “Çok geçmiş olsun. İnşallah yardım gelir. Yatalak hastaları düşünemiyorum”, “Umarım ulaşırlar bizde Antakya'da oturuyoruz trafik kilitli”, “Anneannem aynı şekilde hasta enkazın altında ulaştık çok kötü durumda”, “Karşı apartmanda oturuyor annemler, o bölgenin iyi oluğunu biliyoruz şu an” gibi yorumlarda bulundu. Melisa Aslı Pamuk, bir paylaşım daha yaparak ailesinin durumuna ilişkin bilgi verdi.
Müjdeli haberi veren ünlü oyuncu hem ananesinin hem teyzesinin mahsur kaldığı binadan kurtulduklarını bildirdi. Yaptığı paylaşımda; “Anneannemde teyzemde kurtuldular. Çok şükür. Allah ülkemize yardımcı olsun” ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, çok sayıda ‘Geçmiş olsun’ mesajı aldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.