Esra Erol’da programına başvurdu; 35 yıldır görmediği annesine 24 saatte ulaştı! Stüdyoda gözyaşları sel oldu! Meğer…
13
ATV ekranlarından yayınlanan ve hafta içi her gün seyirci karşısına çıkan Esra Erol’da programında bir süredir kayıp yakınları konuk ediliyordu. Dönem dönem biyolojik ailesine ulaşmak isteyen kişileri de konuk eden Esra Erol’da geçtiğimiz günlerde 35 yıl önce anneleri tarafından terk edilen Duran ve Seydi Karkaca kardeşleri ağırladı. Annelerini bulmak isteyen kardeşlere el uzatan Esra Erol’da programının sunucusu Esra Erol, sadece 24 saat içerisinde anneyi buldu.
Esra Erol’da programı, 24 saat içerisinde35 yıl önce anneleri tarafından terk edilen Duran ve Seydi Karkaca kardeşlerin annesini bularak, bir başarıya da imza attı. Annelerini görünce gözyaşlarını tutamayan kardeşler ile birlikte tüm stüdyo ağladı. Esra Erol’un da gözyaşlarını tutamadığı o anlarda annenin söyledikleri adeta yüreklere dokundu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Esra Erol’da programının son bölümünde, Karkaca kardeşleri ile anneyi buluşturan Esra Erol, Fatma Aydın’ın neden çocuklarını bıraktığını da sordu. Çocuklarını bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Fatma Aydın, “Babaları bana çok çektirdi. Aç kaldık. Oğlum Seydi 5 yaşındayken çalışıp bana ekmek getirdi. Her şey babasının yüzünden oldu. Gitmek zorunda kaldım” diye konuştu.
Yılardır evlatlarına kavuşma isteği olduğunu belirten anne Fatma Aydın’ın stüdyoya geldiğini duyuran Esra Erol, o anları da seyircisi ile paylaştı. Stüdyoda çocuklarına sarılırken; ‘Beni affedin’ diyerek ağlayan Fatma Aydın’ın gözyaşları herkesi etkiledi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Annesine sarılmasının ardından konuşan Seydi Karkacı, “Gidişin beni çok yıktı anne. Hayat nasıl bir şey bu yaşa nasıl geldim, hiç bilmiyorum. Ben hiç okula gitmedim anne, sen olsan böyle mi olurdu? Ne olur yanımızda ol, bize bir daha bu acıyı yaşatma” diyerek, isyanını dile getirdi. Kavuşma anında gözyaşlarını tutamayan Esra Erol da konuştu.
35 yıllık anne hasretini sona erdiren Esra Erol, gözyaşlarına hakim olamadıktan sonra kendisini hızla toparladı. Tüm ailelere seslenen Esra Erol, “En büyük yarayı çocuklar alıyor. Elimde bir güç olsa hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakmam. Kardeşleri, torunları, tüm aileyi bir araya getireceğim” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.