Bu kadarı da olmaz demeyin! Kayınvalidenin gelinine yaptığını Esra Erol’da ortaya çıkardı! “Kayınvalidem ben hamileyken, bebeğimi düşürmem için…”
13
ATV ekranlarından seyirci karşısına çıkan ve gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni sezonunda da izlenme rekorları kırmayı başardı. Reytingleri altüst eden programın sunucusu Esra Erol, yeni sezonda da yardım elini uzatmaya devam ederken; geçtiğimiz günlerde üç aydır eşinden ayrı yaşadığını söyleyen Ayşegül Sayın isimli genç kadını konuk etti.
Ayrılmak isteyip de eşini bulamayanları, aldatılanları ya da kayıp yakınlarını konuk ederek, kamusal arabuluculuk vazifesi gören Esra Erol’da programına konuk olan son isimlerden biri olarak dikkat çeken Ayşegül Sayın, eşi İsmet Sayın ile arasının açılmasının nedeni olarak kayınvalidesi Sevgi Sayın’a işaret etti. Kayınvalidesi ile ilgili iddiaları ile kan donduran Sevgi Sayın’a yanıt da gecikmedi. İşte Esra Erol’da Ayşegül Sayın olayının detayları…
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Eşi İsmet Sayın ile liseden beri aşk yaşadığını söyleyen ve eşinin ailesi aralarına girene dek mutlu olduklarını iddia eden Ayşegül Sayın, kayınvalidesi ile kayınpederinin kendisini istemediğini öne sürdü. Ardından kayınpederinin üzerine yürüdüğünü iddia eden Ayşegül Sayın, şu açıklamalarda bulundu:
“Bizim aslında ayrılma sebebimiz yok. Eşim beni 6 aylık hamileyken de aldattı. Ailesi psikolojik şiddet uyguladı. Son noktamız borçlar oldu. Eşim üstüme kredi çekiyor, ödemiyor. Tekrar çekip borcu borçla kapatmaya çalışıyor.”
Açıklamalarının ardından eşi İsmet Sayın ile yüzleşen Ayşegül Sayın, iddialarında geri adım atmadı. İsmet Sayın ise, annesi ya da babası ile ayrılığın bir alakasının olmadığını belirtti.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
İsmet Sayın ile yüzleştikten sonra kayınvalidesi Sevgi Sayın ile ilgili bir iddia ortaya atan Ayşegül Sayın, iddialarıyla adeta kan dondurdu. Kayınvalidesinin bebeğini düşürmeye çalıştığını iddia eden Ayşegül Sayın; “Kayınvalidem ben hamileyken, bebeğimi düşürmem için üç harflilerden bahsederdi. Yatak odamın kapısına gelip korkunç sesler çıkarırdı” şeklinde konuştu. Ayşegül Sayın’a ise, yanıt İsmet Sayın’ın ailesinden geldi.
Telefon ile Esra Erol’da programına bağlayan görümce Elif, annesi hakkındaki iddiaları yalanladı. Ayşegül Sayın’ın ailesini suçlayan Elif, “Biz yuva yıkan taraf değiliz. Tam tersi Ayşegül'ün ailesi ayrılmalarını istiyordu. Benim annem nasıl korkutmuş onu kanıtlasın” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.