Selahattin Paşalı müezzin oldu, sosyal medya dedikodu kazanı kaynadı: “Çıplak sesle okunması detayı iyiymiş…” Ömer dizisi yayın hayatına başladı!
13
Yeni sezon dizileri arasına hızlı bir giriş yapan Ömer dizisi, bir süredir seyirci ile buluşmayı bekliyordu. Yeni sezonda nasıl yankı bulacağı merak edilen Ömer dizisinin birinci bölümü, dün akşam Star TV’den seyirci karşısına çıktı. Shitsel isimli bir diziden uyarlanan Ömer’in danışmanlığı üstlenen İlahiyatçı Emre Dorman’ın dokunuşları çok beğenilirken; dizinin ilk bölümü ile ilgili görüşler de sosyal medyayı sardı.
Tanıtım fragmanı ile pek çok tartışmaya konu alan Ömer dizisinde Barış Falay caminin imamı, Selahattin Paşalı ise caminin müezzini olarak seyirci karşısına çıktı. Gökçe Bahadır’ın da başrolünde yer aldığı Ömer dizisinin çekimleri Üsküdar’da gerçekleştirildi. İlk bölümü ile Twitter’da TT (Topic Tweet) listesine giren Ömer dizisine gelen yorumlar ise herkesi şaşırttı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Merak ile beklenilen yapımlar arasında yer alan Ömer dizisinin 1. bölümü dün seyirci ile buluştu. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Ömer dizisinin yapımını OGM Pictures üstlendi. Yapımcılığı Onur Güventam’ın üstlendiği Ömer dizisinin yönetmen koltuğunda oturan isim Cem Karlı olurken; uyarlama senaryoyu kaleme alan isim ise Gülizar Irmak oldu.
Shitsel isimli İsrail dizisinden uyarlanan Ömer dizisinin yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ile mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in imkansızlıklarla sınanacak olan aşkını konu almaya başladı. Hayat tarzı farklılıklarının damga vurduğu Ömer dizisinin 1. bölümü sosyal medya kullanıcılarını ise ikiye böldü.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
İlk bölümü ile sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmeyi başaran Ömer dizisinin ilk bölümünü beğenenler; “Ezanın hoparlörden değil de çıplak sesle okunması detayı iyiymiş. Keşke bu şekilde uygulansa”, “Ömer dizisi tutmazsa kırılırım. Selo ile Gökçe'yi üzmeyelim”, “Ömer dizisi nasıl gidecek bilemem ama oyuncu kadrosu muazzam”, “İlk bölümün günahı olmaz, bir iki bölüm daha şans tanımak lazım. Çıkacak sanki bu diziden bir şeyler” gibi yorumlar yaptı. Beğenmeyenler ise son derece acımasız davrandı.
Ömer dizisinin ilk bölümünü beğenenler gibi beğenmeyenler de oldu. Diziyi beğenmeyenler, dizi hakkında; “Dizi çok yavaş ilerliyor ve çok sıkıcı. Selahattin Paşalı için izledim”, “Ömer dizisi Shtisel dizisinin konusu kadar karakter derinliğini de alabilse”, “Shtisel'de çok güzel göndermeler, duygu durumları vs işlendi. O öyle kendisi olarak güzel. İlla adapte etmenize ne gerek vardı ya?” gibi yorumlarda bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.