Çarpık İlişkiler Mide Bulandırdı! Teyzesinin ve Ablasının Çocukları Kocasından Çıktı! Eltisi İle Kocasını Bastı, Yardım İstedi! Esra Ezmeci'nin Soru- Cevap Etkinliği Yine Olay Oldu!
14
Bugün satışa çıkacak olan “Hürrem Afro” yağının tanıtımını yapan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün Özge Ulusoy’un sunuculuğunu yaptığı bir lansmana katıldı. Güzelliği ile adeta büyüleyen ünlü psikolog, etkinlikte de kadın erkek ilişkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. Tüm dikkatleri bir kez daha üstüne çekmeyi başaran Ezmeci, bilgi ve tecrübesi ile kendisine hayran bıraktı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
24
Elde ettiği başarılar sayesinde ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dünkü yoğun programına rağmen akşam saatlerinde 10 soruluk bir etkinlik düzenledi. Ünlü psikoloğun etkinliğine katılan kadınlardan gelen çarpık ilişki itirafları, adeta mide bulandırdı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Esra Ezmeci’nin 10 soruluk etkinliğine katılan bir sosyal medya kullanıcısı, teyzesinin ve ablasının çocuklarının, kendi eşinden olduğunu öğrendiğini belirtti. Yaşadığı durum karşısında yıkıldığını ifade eden kadın, Ezmeci’den yardım istedi.
Esra Ezmeci’nin oldukça kötü olaylar ile karşılaşan sosyal medya kullanıcısına yanıtı şu şekilde oldu: “Bu çok travmatik bir durum, burada güveninizi kıran sadece eşiniz değil, en yakın kan bağınız olan kişiler olmuş. En yakınız da olsa ilişkinizi kesin. Kendinize yeni bir hayat kurmak için mutlaka terapi desteği alın.”
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
Esra Ezmeci’nin etkinliğine katılan bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise kocasının kendisini eltisi ile aldattığını belirtti. Bu durumu hazmedemediğini ifade eden kadın, Esra Ezmeci’ye akıl danıştı. Ünlü psikolog, şu şekilde yanıt verdi: “Bu çok zor ve ağır bir durum. Burada eşinizin tamamen bu hatayı kavraması ve sizi kaybetmesi gerekir. Ya da baktınız hiç içinizde halledemiyorsunuz, bedel ödese de affedemiyorsunuz, ayrılık ger gün ızdırap çekmekten daha iyi bir çözüm olabilir.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.