Altın Kelebek Bitti; Kavgası Bitmedi! Ender Saraç İle Benan Saraç Tören Sonrası Birbirine Girdi! Astrolog Aygül Aydın Da Kavgadan Nasibini Aldı

Bu sene 48’incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, geçtiğimiz pazar düzenlenen görkemli bir tören ile sahiplerini buldu. Ödül kazanan bazı isimler, sosyal medya kullanıcılarından tepki alırken; bazı isimler destek gördü. Ancak 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinin en büyük olayı ödül alan isimler değil; doktor ve yazar Ender Saraç ile eşi Benan Saraç arasındaki sürtüşme oldu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri törenine eşi Benan Saraç olmadan katılan Ender Saraç, kameralara Astrolog Aygül Aydın ile poz verdi. Geceye yalnız katıldığı daha sonra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile ortaya çıkan Benan Saraç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların altına düştüğü notta resmen eşi Ender Saraç ile 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne birlikte katıldığı Aygül Aydın’a savaş açtı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Benan Saraç, paylaşımında; “Beni yine yalnız bırakıp, şu kadını davetten içeri sokarken, benim için 'Boşver Şizofren' dedi. Nasıl yani? Pardon! Ender kendine gel yavrum! Sanırım kadın seninle ilgili gerçekleri bilmiyor. Ben yolumda sessiz yürümüyorum. Kimseye de tamah etmiyorum. S... gidin şimdi!” ifadelerini kullanarak, herkesi şoke etti. Benan Saraç’ın paylaşımında yer alan ifadelerin devamı ise şu şekilde:
“Tahmin edileni yapmıyorum. Lakin sen adam olmayı, konuşmamayı öğreneceksin. Gel bakalım meydandayım. Bu kadar insanın karşısında çekiniyor muyum bakalım!" diyerek tepkisini gösterdi.”
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Paylaşımının devamında eşi Ender Saraç ile davete katıldığı Aygül Aydın’ın Instagram üzerinden tanıştığını iddia eden Benan Saraç, “Eşim beni yine yalnız bırakırken, başka bir kadınla içeri giriş yaptı. Evvelden planlı, süslü püslü... Kimmiş bu düşük segment ajanda! Bilmem ne gazetesinde olduğu için küçük menfaatler uğruna peşine takılmış! Kadınla ben evvelden tanışmış olmama rağmen ve bende telefon numarası da olmasına rağmen benden istenmemiş ve birbirleriyle DM'den tanımış, benden gizlemiş insanlar...” ifadelerini kullandı. Öte yandan Benan Saraç, açıklamalarını şu şekilde bitirdi:
“Menfaat, menfaat... Ben diyorum ki eşime 'Davete beraber gidiyoruz değil mi?' Bana diyor, 'işim var'! Bravo ayakta alkışlıyorum sizi! Hakkımda söylediğiniz şizofren laflarınızı duydum. Rezalet... Sen çok başarılı astrolog olsan zaten bizi iyi görür, yorumlardın... Yorumla şimdi bakalım beni! Benim kadar mert misin bakalım!”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.