Ablasının Eski Sözlüsü İle Evlenen Kadın, Uğradığı Psikolojik Şiddeti Açıkladı! Esra Ezmeci'nin Tepkisi Ağır Oldu: “Ablanızın Eski Sözlüsü İle Evlenmeniz Büyük Yanlış!”
14
Enerjinin ve dengenin hem ikili ilişkiler hem de özgüven açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çeken ve bu konuyu kaleme aldığı kitaplarda derinlemesine irdeleyen Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Kaleme aldığı kitaplar ile belli bir okuyucu kitlesine sahip olan sonrasında ise Instagram hesabı üzerinden düzenlediği soru- cevap etkinlikleri ve hesabından yaptığı diğer paylaşımlar ile tanınırlığını artıran ünlü psikolog, dün akşam yine sosyal medyayı salladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
24
Her akşam olduğu gibi 23 Kasım Çarşamba akşamı da aktif olarak kullandığı Instagram hesabı üzerinden yeni bir soru- cevap etkinliği düzenleyen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, cevapladığı sorular ile yine dikkat çekti. Ezmeci’nin etkinliğine katılan ve evliliğine ilişkin çarpıcı bir itirafta bulunan sosyal medya kullanıcısı ise şaşkınlık yarattı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin dün akşam düzenlediği soru cevap etkinliğine katılan bir sosyal medya kullanıcısı, özel hayatına ilişkin şaşkınlık veren bir itirafta bulundu. Ablasının 1 yıl sözlü kaldığı eski sevgilisi ile evli olduğunu itiraf eden sosyal medya kullanıcısı, eşi ile her tartıştığında “keşke ablan ile evlenseydim” söylemine maruz kaldığını belirtti.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
Ablasının eski sözlüsü ile evlenen sosyal medya kullanıcısının paylaşımına, ünlü Psikolog Esra Ezmeci’den şu şekilde karşılık geldi: “Bunu eşinizin söylemesi çok yanlış ama buradaki diğer bir yanlış ablanızın eski sözlüsü ile evlenmeniz. Bir şekilde bu konunun tekrar açılmaması için eşiniz ile konuşun.” Ezmeci’nin bu doğrucu yaklaşımı, sosyal medya kullanıcılarından takdir gördü.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.