Kocası İle Yaptığı Fantezi, Aldatılmasına Sebep Oldu! Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin Yolunu Tutan Sosyal Medya Kullanıcısı, Hayatının Şokunu Yaşadı!
14
Psikoloji bölümü üzerine lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamlayan sonrasında ise adli bilimler dalı üzerine doktora eğitimine başlamış olan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Kaleme aldığı kitapları, kitaplarında ikili ilişkileri rayına koymak, özgüven problemlerini aşmak ve madde bağımlılıklarından kurtulabilmek adına bahsetmiş olduğu teknikleri ile dikkat çeken Uzman Psikolog Esra Ezmeci, bilgi ve birikimlerini sosyal medya hesabından paylaşarak sosyal medya kullanıcılarına da yol gösteriyor.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
24
İstanbul’da Terapi Evreni ismini vermiş olduğu bir kliniğe sahip olan ve bu klinikte danışanlarına hizmet veren ünlü Psikolog Esra Ezmeci, kliniğine gelme fırsatı bulamayan veya gelmeyi tercih etmeyen sosyal medya kullanıcıları için de soru- cevap etkinlikleri üzerinden bir nevi danışmanlık hizmeti veriyor. Bu hizmetini herhangi bir ücret almadan yalnızca soru cevaplayarak yerine getiren Ezmeci, dün akşam yeni bir etkinlik daha düzenleyerek sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı. Ezmeci’nin etkinliğine katılım sağlayan bir kullanıcının hayatında yaşanan bir olay ise herkesi şaşkına çevirdi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin dün akşam düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğine katılım sağlayan bir sosyal medya kullanıcısı, eşi ile masöz fantezisi yaptıklarını ancak bu fantezinin eşi tarafından gizlice başka bir kadın ile de yaşandığını belirtti. Sosyal medya kullanıcısının aldatılma itirafı olay yarattı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
Aldatılan sosyal medya kullanıcısına Klinik Psikolog Esra Ezmeci’den şu şekilde yanıt geldi: “Fanteziler gerçeğe dönsün diye değildir, o yüzden adı fantezidir. Bunu kabul etmeyin ve net tepki gösterin.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.