Doğum Günü Kutlaması Olay Yaratmıştı! Ebru Şancı Öztürk, İlk Kez O Kutlamaya İlişkin Konuştu! “Biz O Pastaları Çöpten Yerdik…”
14
Futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında nikah masasına oturan Ebru Şancı Öztürk, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürmesiyle, ünlüler dünyasının yakından takip edilen çiftleri arasındaki yerini almaya başladı. Eskişehir’de sade bir nikah töreni ile yaşamını birleştiren 38 yaşındaki eski manken Ebru Şancı Öztürk ile 28 yaşındaki futbolcu Alpaslan Öztürk, düğünlerini ise Belçika’da bulunan Kasteel Den Brandt Şatosu’nda yapmıştı. Evliliklerinden Ceylin, Mila ve Kürşad Fırat adında üç çocuğu bulunan Ebru Şancı Öztürk ile Alparslan Öztürk çifti, kızlarının doğum günü kutlamasıyla gündem oldu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
24
Geçtiğimiz günlerde eşi Alparslan Öztürk’ün kendisine ne doğum günü ne de evlilik yıldönümü hediyesi almamasından yakından Ebru Şancı Öztürk, bu kez kızlarının doğum günü kutlamasıyla dikkat çekti. İkiz olan Ceylin ile Mila isimli kız çocuklarına ‘Harley Quinn’ temalı bir doğum günü kutlaması gerçekleştiren ve bu kutlamaya ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Şancı Öztürk, kendisine doğum günü ile ilgili yöneltilen eleştirilere dün katıldığı 2. Sayfa isimli magazin programından yanıt verdi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Geçtiğimiz günlerde ikiz kızları için düzenlediği doğum günü organizasyona ilişkin fotoğrafları; “Nice mutlu yaşlarınız olsun kuzularım” notuyla paylaşan Ebru Şancı Öztürk, sosyal medya kullanıcılarının pek çok eleştiri almıştı. Özellikle ekonomik olarak zor günlerin yaşandığı bu dönemde pahalı bir doğum günü kutlaması sebebiyle takipçileri tarafından eleştirilen Ebru Şancı Öztürk, küçük çaplı bir sosyal medya linçi de yemişti. Dün TV8 ekranlarından yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına konuk olan eski manken Ebru Şancı Öztürk, neden doğum günü için organizasyon gerçekleştirdiğini canlı yayında açıkladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
Doğum günü kutlamalarına neden önem verdiğini ilk kez açıklayan Ebru Şancı Öztürk, “Bunun hiç kimseye söylemediğim bir sebebi var aslında, doğum günleri bende bir travma. Sebebini Alpaslan bile bilmez. Bizim kardeşimle çocukluğumuzda hiçbir doğum günümüz mutlu bitmezdi. Rahmetli babam, Allah rahmet eylesin tabi ki ama anneme hep bir zulmü vardı.
Bize hiçbir zaman bir fiske vurmuşluğu yoktu ama özel günlerimizde nedense babamın içine şeytan kaçardı. Annemle birbirlerine girerlerdi, evdekiler giderdi, annemi döverdi. Pastalar çöpe atılırdı, biz o pastaları çöpten yerdik. Yani o yüzden doğum günleri bende travma. Ve gücüm yettiği sürece de çocuklarıma yapacağım. Mesela çocukluğumuzdan hiçbir tane doğum günü fotoğrafımız yok” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.