Vakıfbank’tan Satışa Çıktı! 425 Bin TL’ye Üzerine Apartman Dikilecek Arsanın İhalesi Başladı! Hem De Zemin Dahil 8 Katlı Apartman!
14
Son zamanlarda vatandaşların yoğun bir şekilde ilgi göstermeye başladı icralık satışlar, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, son ayların en çok emlak alım yöntemi olarak zirveye oturdu. Fiyatlarından Katma Değer Vergisi (KDV) alınmaması nedeniyle ortaya daha uygun bedeller çıkaran icralık satışlar; konuttan arsaya kadar pek çok seçenek ile vatandaşların sık sık yakından takip ettiği sıcak gündemler arasındaki yerini aldı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
24
İcralık satışlarda sağladığı uygun fiyatlar ile dikkat çeken bankalardan biri olan Vakıfbank, bu hafta itibariyle Gaziantep ilinden paylı bir şekilde arsa satışlarına başladı. Arsa paylarını e-İhale ile satacağını duyuran Vakıfbank, geçtiğimiz günlerde satışa çıkardığı 33 arsa payı için tek bir fiyattan ihaleyi başlattı. Arsanın üzerine apartman dikileceğini hatırlatan Vakıfbank, apartmanın zemin kat da dahil olmak üzere 8 katlı olarak planladığını kamuoyuyla paylaştı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Satışa çıkardığı icralık gayrimenkuller hakkında kamuoyunu detaylı bir şekilde aydınlatan Vakıfbank, satışa çıkardığı yeni gayrimenkullerden birini daha kamuoyu ile paylaştı. Satışa Gaziantep ilinden bir gayrimenkul koyan Vakıfbank, Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinin Karataş Mahallesi’nde yapılacak olan bir apartmanın yer aldığı arsadan 33 adet pay satacağını duyurdu.
Satışa çıkan arsa paylarının toplam kullanım alanını 14794 metrekare olarak ilan eden Vakıfbank, arsaların sit alanı içerisinde kaldığını belirtti. Bu arsaların ihalesini 8,5 milyon TL’den açan ve pay alımı için kredi kullanımına onay veren Vakıfbank, ihaleye katılım için gerekli olan teminat bedelini ise 425 bin TL olarak açıkladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
Arsanın planına ilişkin bilgilendirmeyi de kamuoyu için gerçekleştiren Vakıfbank, arsanın 12 bloklu bir apartmana ev sahipliği yapacağını belirti Bu arsalardan satışa konu olan taşınmaza bir zemin kat ve 7 normal kat inşa edileceğini açıklayan Vakıfbank, her katta 2 ayrı daire bulunacağını belirtti. Bodrum katın da apartmanda yer alacağını belirten Vakıfbank, evlerin; antre, mutfak, banyo, tuvalet, salon, 3 oda ve 2 balkon bölümlü olarak oluşturulacağını vurguladı. Merkezi bir konumda yer alan arsa paylarının bir apartmana denk geleceği bilgisine de Vakıfbank’ın duyurusu aracılığıyla ulaşıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.