Müge Anlı’da Gaziantep'te Yaşanan Dehşet Olay Aydınlanmaya Başladı! Gaziantep'te öldürülen 3 Yaşındaki Meryem’in Katili Kim? O Mesajlar Her Şeyi Değiştirecek!
14
Gündüz kuşağının fenomen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, geçtiğimiz aylarda yeni sezonunun startını verdi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından sunulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezonda da şüpheli ölümleri aydınlatmayı ve kayıpları bulmayı sürdürdü. Özellikle son zamanlarda ele aldığı bir şüpheli ölüm dosyası ile dikkat çeken Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 3 yaşındaki Meryem’in katilini arıyordu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
24
Anne ve babası ayrı olan 3 yaşındaki Meryem’in şüpheli ölümü üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran isim baba Doğukan Ünal oldu. Anne Melisa, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Almanya’dan bağlanarak, kızının beyin kanamasından öldüğünü söyledi. Ancak, şüpheli ifadeler nedeniyle eski eşinden şüphelenmeye devam eden baba Doğukan, Meryem’in ölümü için Müge Anlı ile Tatlı Sert programından yardım istedi. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, anne Melisa ile sevgilisi Recep Aldemir arasındaki mesajlara ulaştı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Çocukları ile ilişkisinin çok iyi olduğunu iddia eden Meryem’in annesi Melisa hakkında Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen ihbarlar olayın seyrini değiştirdi. Pek çok tanık annenin çocuklara uyku ilacı verdiğini ve çocukları dövdüğünü iddia ederken, programa bağlanan bir görgü tanığı; “Melisa'yı, Meryem'i döverken gördük. Büyüğe çok öfkeliydi. Küçüğü kucağına alıyordu büyüğü ceketinden sürükleye sürükleyerek götürüyordu. Çok kez büyüğe şiddet uygularken gördük” şeklinde konuştu. Recep’in ailesinin de programa bağlanarak, şiddeti doğrulaması üzerine; emniyet güçleri harekete geçerek, Recep ve ailesini gözaltına aldı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
Anne Melisa’nın sevgilisi Recep’in adli kontrol şartıyla serbest bırakılması üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Melisa, kızı Meryem’i sevgilisi Recep’in öldürdüğünü öne sürdü. Yeniden gözaltına alınan Recep, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kameralarına; “Suçlu olsam serbest bırakılınca kaçardım. Melisa'nın 'Ben suçluyum. Meryem'i ben öldürdüm' diye mesajı var savcılıkta. Suçu üzerime atmaya çalışıyor” açıklamasında bulundu. O mesajları bulan Müge Anlı, mesajlaşmanın yaşadığı gibi geliştiğini seyircisine sıcak gelişme olarak aktardı:
- Anne Melisa; “Elini yüzünü yıka”
- Sevgili Recep: “Gece gündüz kızım bana gel baba diyor”
- Melisa: “Recep”
- Melisa: “Aşkım”
- Recep: “Beni al yanına diyor”
- Recep: “Ben Meryem’i çok özledim”
- Melisa: “Meryem senin kalbinde”
- Recep: “Kalksın yine baba desin”
- Melisa: “O bizim kalbimizde”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.